Diskuze

Italská restaurace, kde se zrodilo tiramisu, končí

Pamětníky a milovníky dobrého jídla zasáhla smutná zpráva. V italském Trevisu končí 30. března restaurace Beccherie, kde se před desítkami let zrodil legendární dezert tiramisu. Zmizí tak originální verze legendární sladké tečky, která se stala celosvětovým symbolem italské kuchyně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je těžké se držet s origo tiramisu za spousta peněz, když se napodobeniny podobné chuti prodávájí za zlomek ceny.

0 0
možnosti

Mně už s tím Týra-Mísu lezou na nervy. Jako by nexistoval lepší lahodnější moučník :-(  Už by tu mísu neměli nadále týrat.

0 6
možnosti

A proč si neobjednáte něco jiného? 8-o

2 0
možnosti

Hmm, piškoty, pomazánkový nemáslo, šlehačka ze spreje, jihlavanka a tuzemák....

4 3
možnosti

Tak to já a spousta mlsounů tento rcept - narozdíl od vás - dělám z mascarpone, domácích žloutků, pravé šlehačky a ostatních originálních ingrediencí - jsou dostupné úplně v každém supermarketu, vzhledem k tomu, že se dělá jednou za dlouhý čas, není třeba šetřit na náhražkách.

4 0
možnosti