Diskuze

Polský výrobek Kucharek musí zmizet z Česka. Napodobuje Podravku

Potravinářský koncern Podravka vyhrál soudní bitvu nad polským výrobcem Prymat. Design jeho výrobku Kucharek totiž napodobuje balení kořenící směsi Podravka, která se používá například do polévek. Rozhodl o tom Městský soud v Praze i odvolací vrchní soud.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K92a71r85e68l 93N78e38č98a60s

21. 5. 2014 15:16

V České sodě to byl pošťák s kuchařem z Kucharka,Knorru,nebo Vitany?Přijďte zas....;-D

0 0
možnosti

Ty designy jsou opravdu podobné, takže je úplně fér, že ten, kdo kopíruje, půjde z kola ven. Je to jako kdybyste opsali půlku diplomky, vyhodili Vás kvůli tomu ze školy a Vy jste se pak bránili, že jste to přece opsali jen trochu, ne celé, takže je to v pořádku.

0 0
možnosti

Nazdárek lidičky :D

Tak teď nám můžou poláci naopak zakázat vývoz Podravky do Polska a chtít pro nás odškodnění za jejich napodobeninu. Spíše bych v těchto rozhodnutích viděl začátek obchodní války mezi zeměmi, kdy si navzájem budou zakazovat dovoz toho či onoho.

Jinak tyhle dochucovadla jsou poměrně drahá a levnější, už je prakticky klasické koření, než tohle to. 

S pozdravem!

2 0
možnosti

A59l94e57n96a 89P10i50p35e59r

20. 5. 2014 20:25

A Podravka vypada presne jako Vegeta.

0 1
možnosti

Rv Podravka je Vegeta, jedna firma, jiny brand. Kucharek je je zlodej image, zlodej marketingu, napodobenina.

0 1
možnosti

Měl by zmizet kucharek a podravka... Sajrajty, jeden horší než druhý, ale čím by lidi v Česku dochucovali, že? ;-D

3 1
možnosti
Foto

Vegeta, Podravka, Kucharek - vsechno je to jen nejdražší sůl na světě ochucená troškou sušené zeleniny. V prvé řadě nechápu proč si tolik lidi tak draze solí svá jídla!

2 0
možnosti

Ne solí, ale práškuje. Chemií.

0 0
možnosti

Pro ty co tady odsuzují "chemické sajrajty": Glutaman znamená v doslovném překladu "původ chuti". Je to bílkovinový výtažek, který nemá sám o sobě chuť, má však tu vlastnost, že každou chuť zvýrazňuje. Kyselina glutamová je přirozenou aminokyselinou obsaženou v živých organismech. Je to bezbarvý krystalický prášek bez vůně a mírné masové chuti. Používá se v potravinářském průmyslu jako přídatná látka pro zvýšení intenzity chuti pokrmu. Při vaření se přidává až ke konci, aby se jeho vlastnosti neznehodnotily dlouhým vařením.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

Kucharek a Podravka jsou si úplně stejně podobné jako Apetito a Smetanito! ;-) ... Nevidím v těch malých rozdílech vůbec žádný rozdíl. ;-D

1 0
možnosti

J44a56n 97Š34p95a52t81n34ý

20. 5. 2014 18:12

rozdil je ten, ze jedno nekdo zaloval a to druhe ne.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
Foto

každý, kdo to nedělá blbě jako ona (rozuměj kdo nepoužívá podravku a nežere z mikrovlnky) je podle ní lůza ;-D

1 2
možnosti