- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jojo, čokoládovější, křupavější, jemnější a další kraviny.že to váží čím dál méně a čím dál dražší nikoho nebere.opavia strčte si své sušenky a oplatky někam vážení.poté co jste mi napsali že zákazník si žádá menší gramáž a že jsou jemnější tak víme že jste jen bohapustí lháři....běžte se bodnout
To cílené vyškrtnutí ministryně Marksové je úsměvné. Že by už začal Plesl plnit úkol? :DD
Konečně se ekonomika začíná zvedat. Je vidět že investiční pobídky nové vlády fungují.
V Opavě se vždy vyráběly oplatky a sušenky, jen nechápu, proč zase američané, budou se proto diktovat podmínky, Doufám, že personál obdrží mzdu srovnatelnou s USA.
Mne by spise zajimalo, proc si tu firmu nekoupi lide, kterym se nelibi, ze ji budou vlastnit Američané.
Kupte si ji Vy, a pak budete moci diktovat i ty podminky!
I platy muzete potom zamestnancum vyplacet nekolikanasobne vyssi nez v USA.
"Obycejni" lide Vas budou milovat, Benová!
když to bude nová továrna, to se výroba sušenek obejde bez takových zbytečností jako je klasická mouka, cukr, čokoláda. To by mohly být čistě syntetické sušenky
Výrobky Opavia už notnou dobu nekupuji. Když už, tak si koupím něco od Sedity. Přijde mi, že výrobky nešidí (tolik)
Jestli budou pokračovat v trendu - vyrábět čím dál hnusnější opatky, tak to nemuseli stavět nic.
No a hlavně v trendu zdražování, aby to zaplatili, tak piškoty budou stát aspoň pade, když už to během roku vytlačili na 30 Kč za sáček ač k tomu nebyl jediný důvod ;-) I když teď spíše očekávám, že to z 240g po letech zmenší na 200g (čili další skryté zdražení), protože přece to český spotřebitel chce a jejich marketing v proskleným kanclu v Praze ví nejlíp, co lidi chtějí kupovat. Smutné je, že to dělá většina výrobců.
A také tam budou lidé dostávat skvělých 52 na hodinu jako v Lovosicích?
Teď se zvedla trošku minimální mzda, tak snad taky přidají. Už aby byla jako v Německu (ta mzdy), ceny už jsou tady vyšší.
Přesně jak jsem předpokládal, čecháčci zde akorát nadávají.
Každým, kdo říká "čecháček", opovrhuji.
jen by mě zajímalo, kde vezmou ten cukr z regionálních zdrojů, když se po revoluci všechny cukrovary úspěšně zrušily.
V Čechách se vyrábí stejně cukru jako před třiceti lrty