Diskuze

Sýr Morbier Cremier se nesmí prodávat. Jsou v něm nebezpečné toxiny

Veterináři zastavili prodej francouzského sýru Morbier Cremier. Obsahuje totiž nebezpečný Shiga toxin. Část se prodala v Českém archivu vín. Ta stáhla z prodeje 25 kilo sýra. Zákazníkům už ale prodala něco přes devět kilo nebezpečného výrobku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Naštěstí Morbier prodávaný v síti obchůdků Boutique Gurmán (vemena.cz) je v pořádkuR^ Majitelé firmy ihned zkontrolovali šarže a u dodavatelů se ujistili, že je sýr prost nebezpečných bakterií. Takže vážení, stavte se k nám, Morbier nařežeme vám ;-D

0 0
možnosti
JV

Proto je v Rusku nechtěji.

0 0
možnosti

Morbier - nomen omen... ;-)

2 0
možnosti
JN

J96o74s43e93f 61N27o59v12á57k

27. 8. 2014 20:56

Morbier - vím, co kupuju.,

1 0
možnosti
MJ

"Příznaky se objevují po třech až devíti dnech v závislosti na množství zkonzumované potraviny a na míře kontaminace..."

.

takže konzumenti těch devíti kilo se budou tejden klepat nervozitou jako sulc, co to s nima udělá - nechtěl bych bejt v jejich kůži - navíc to budou relativně pracháči - kdo by si kupovat tenhle sejr za pajcku deset deka 8-o

1 2
možnosti

P79a82v79e44l 64Š90m23í82d

27. 8. 2014 18:52

Máš radost? No ty si evidentně raději koupíš za "pajcku" kilo sójových špekáčků a uděláš si s rodinkou párty. A co ostatní? Není lepší si koupit méně kvalitních potravin než za stejnou cenu pytel hnusů a krmit jimi svou obezitu? Máte svůj rozum, rozhodujte se sami. A oprostěte se od nenávisti a zlomyslnosti k lidem, kteří se rozhodli jinak. :-P

2 2
možnosti