- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Cesi se moc nevyznaji v kave a tak nam ty nase prepalene levne hnusy pripadaji nejlepsi na svete. Je to vse o zvyku.
Skvely business ale kafe tam dobre teda nemaj. Ale pobocku bych si otevrel.;)
ono asi zalezi kolik clovek plati za tu franchisu... To si myslim ze takova prodejnicka s osminkou pizzy za 30-35 bez licence bude vetsi vejvar.
Na co si to hrají? Já si vždy myslel, že je to Fast food na kávu pro lidi, co jsou ochotni zaplatit nesmyslnou cenu, jen aby byli in. Chápu zákaz šperků atd, ale hodinky je dost ubohé,..
To ze vy nekam nechodite, nebo si myslite ze tam prodavaji neco za nesmyslnou cenu, jeste neznamena ze ti co tam chodi, tam chodi kvuli tomu aby byli in.
Do strarbucks parkrat do roka zajdu, ale rohodne tam nejdu kvuli tomu abych si pripadal in, ale kvuli tomu abych dal kafe.....
Tohle mi pripomina jeste donedavna na diskuzich popularni "slavnostni rodinne obedy v McDonalds"....
Ja bych klidne i pritvrdila a pridala na seznam zakazanych ozdob i dlouhe nehty...tetovani i sperky jsou totiz otazka hygieny, pod nimi nebo na nich se muze uchytit spina a ta pak muze skoncit v potrave nebo napoji...
Zajímalo by mne, jaké hygienické, zdravotní nebo bezpečnostní předpisy porušuje člověk mající tetování, když o tom tak krásně mluví místní ředitel??
Sám žádné tetování nemám a ani o něm neuvažuji, natož pak o práci ve Starbucks, ale vadí mi, když někdo jen tak plácá nesmysly do větru jen za cenu toho, aby někomu zacpal ústa.
Jde o princip. Za hodinkami nebo prstýnkem se může ukrývat špína, která v nevhodném okamžiku spadne do kávy. Na tetovaném člověku zase nevidíte, jestli není špinavý.
Je to paranoidní, ale v právníky a žalobami prolezlém světě se není čemu divit.
"barista"
Klukům v McDonaldu budeme říkat pan restauratér, nebo pan velkoobchodník?
Barista je zcela běžné označení profese, to jenom pro někoho z vidlákova to může být novinka.
Ehm, uvědomujete si, že ten zákaz platí na OBSLUHU? Nikoliv na zákazníky, ty tam můžou přijít jak chtějí. A samozřejmě, že v každé restauraci/kavárně by měla být obsluha profesionalní v každém ohledu, neboli upravený vzhled atd...