- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
asi založim mravenčí farmu a budu je prodávat jako pochoutku :)
Na Sardínii už mnoho let papají ''casu narzu'', sýr z ovčího mléka, který obsahuje živé larvy hmyzu, ty prý dodávají sýru ten správný šmak!
PS: Jí se to i stěmi larvami.............
165 až 189 korun? za porci? to si radši za skoro poloviční cenu koupim kilo vepřového, no nevim jako jídlo pro labužníky? mě to přijde spíš jako jídlo chudých ze zemí třetího světa.
https://www.youtube.com/watch?v=5KHHkgF6C0Q
https://www.youtube.com/watch?v=FjjpcwABcQU
a na závěr jedna chuťovka :-)
Co vím, za První republiky bylo u nás běžné konzumovat chrousty, třeba v karamelu, prý mají ořechovou chuť.
Tak vlastně všichni jsme hmyzožravci. Víte vy vůbec, kolik během spánku zkonzumujete pavouků, much a podobné havěti?
No toto , náš Kaufland a Lidl snad taky ne??
Teď budu jíst červy, za pár let budou červi jíst mne.
pytlicek cervu za cenu normalniho jidla v restauraci.