- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To už snad ani není pivo...
Zas na druhou stranu, jestli to někdo chce chlastat, ať si to chlastá.
No je to dost divná příchuť, to se musí nechat. Teď už se jen bojím, že se někde dočtu, z čeho se vyrábí Starobrno.
Jak říká klasik: Kdyby Bůh nechtěl, abychom je jedli, nedělal by je tak dobré...
A když nebude plejtvák, nahradí se varlaty výrobce? Jako obdoba připravovaných koulí ve španělských restauracích, když zvítězí býk nad toreadorem?
A protože skoro nikdo neví, jak taková varlata chutnají, tak má sládek volnou ruku a může to ochutit jakkoliv :) třeba si potře varlata uzeným bůčkem a maceruje
Tak narozdil od Plzne to ma alespon nejakou chut.
Už to obšlehly i některý český pivovary
no horsi nez ta plzen na ilustracnim snimku to asi nebude :D