Diskuze

Tři čtvrtě století pásové výroby karbanátků: McDonald´s slaví

Firma, která vymyslela legendární Big Mac, dokázala za dobu jednoho lidského života ovládnout prakticky celý svět. V zaprášeném městečku San Bernardino, hodinu cesty od Los Angeles, si 15. května 1940 bratři Richard a Maurice McDonaldovi otevřeli svou první restauraci. Po 75 letech nese jejich jméno víc jak 35 tisíc podniků ve 119 zemích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Nechápu, jak může mít takovouto reklamu v Párky'š Babiš denníku...

0 0
možnosti
OV

Mekáč, no. Nic víc, nic míň.

0 0
možnosti
RK

R41a13d22i76m 56K94u12n17z

14. 5. 2015 10:08

Nejlepší je česká štěkaná s psíčkovou omáčkou a k tomu hafburgr.

2 2
možnosti
LF

Já v McDonalds několik let pracovala - v první otevřené restauraci v Praze, od roku 1993. Byl to prakticky jediný podnik, kam jsem jako studentka střední školy mohla pravidelně chodit na brigádu. Dodnes proti tomu nic nemám, ale je to prostě opravdu továrna, pásová výroba bez ducha. Jednou za čas si dát Big Mac je pohoda, ale já když to měla jako obědy zadarmo, tak mi to po měsíci chutnalo všechno jako sádrokarton a radši jsem si nosila obědy vlastní. A zaměstnanecký systém je upřímně řečeno pakárna na entou, taková menší vymývárna mozků. Nicméně opakuji, jako studentka jsem za tu možnost pravidelného výdělku byla šťastná. :-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud očekávají od lidí že budou pracovat jako roboti, pak ty mozky vymýt trošinku musí. Kreativní mozek v takovém procesu, který se nudí, znamená riziko průšvihu.

1 0
možnosti
PS

P88e69t74r 86S96u74c74h82ý

14. 5. 2015 2:34

Češi nezklamou. slyší někde, že MC je hnus, a hned bez toho aby to vyzkoušeli to budou opakovat dál. ano, je tam plno sra....k  ale to je i v těch salátech, české sekané a vlastně ve všem.Prostě stádo ovcí, když někdo něco řekne, tak to všichni musí opakovat :D

5 4
možnosti
Foto

Zajděte si koupit kaiserku nebo dalamánek do průměrné pekárny a poté si dejte bulku z hambáče z MC.

Výsledek? Průměrná kaiserka voní jako pečivo, chutná jako pečivo. Bulka z MC je totální odpad, chutnající jako něco mezi podrážkou boty a polystyrenem. Je to přecpané konvervanty a extrémně nezdravé.

3 5
možnosti
JH

Tři čtvrtě století prefabrikovaných fujtablů. Zlatá česká sekačka s křenem a hořčicí, Nebo kakao s buchtou nebo dobrou palačinkou... jako kdysi v mléčných barech. K tomu jahodový koktejl. Zatím tady žereme tyhle hnusný meltý fujtajbly ala USA. Vraťme se k našim kořenům a přestaňme se tady ifnikovat nechutnou americkou nekulturou. Češi, chovejme se jako Češi....[>-]R^R^R^R^

4 8
možnosti
PM

Prosím, jaký je rozdíl mezi českou sekačkou a karbanátkem od Mekáče?

2 2
možnosti
AS

jako rozšířili se... to je pravda, ale nevím jestli je co slvait, rakovina se taky šíří...

0 1
možnosti
JB

Jednou jsem to zkusil,chutnalo to jak umělá hmota,je to můj názor-toho pitomce ;-D beru s rezervou-když Vám to chutná je to Vaše věc

3 0
možnosti
JN

Češi, národ vlašáků, sekaček a poledních menu za 65Kč, se ofrňují nad kvalitou jídla u MCDonald;-DR^

13 2
možnosti
MK

A ty nejsi Čech ale zřejmě Amík, když to tak chválíš, že?? :)

1 2
možnosti
JB

Umělá hmota-není důvod k nějakým oslavám,možná když začínali,tak tam bylo i maso8-o

2 1
možnosti
JU

J13a48n 13U68l66r56i88c54h

13. 5. 2015 22:28

U každého článku o McDonalds se vždy objeví v diskusi podobné nesmysly, jejichž autoři si domnívají, že vyjadřovat se o jídle v tomto řetězci jako o hnusném patří tak nějak k dobrému tónu.

4 3
možnosti