- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
TO na tom obrázku vypadá lákavě. Řekl bych.
tuzér samozřejmě nechávám a přijde mi to normální, ale je pravda, že pokud by to stejně fungovalo i v ostatních obchodních vztazích, tak by asi ministr financí nebyl úplně nadšenej.
Oni to majú tak že vačšinou dostávajú minimálnu mzdu a sprepitné sa oficiálne účtuje a rozdeľuje sa priamo čašníkom a tí potom si to sami zdaňujú. Niečo ako zamestnaný a živnostník zároveň.
tuzér zásadně nedávám! Cena pokrmu a nápoje který si objednávám je jasně stanovena a nehodlám peníze nechávat propadávat vědomě do šedé ekonomiky. Takže pokud mám platit v restauraci 99.- tak dám 100.- a nechám si korunu vrátit. Já si ji vydělal! Pingl má svůj plat
Ano. "Pingl" má minimální plat, a tak přece nepotřebuje nic navíc, že?
jestli jen neplatil "sekyru" za celý měsíc. I u nás v ČR jsou experti, co dostanou výplatu a jdou poplatit dluhy:-))
Těch piv možná bylo více jak jedno, to by pak odpovídalo i tomu spropitnému
Při čtění jsem měl dojem, že jsem přeměrován na Blesk.cz nebo tak něco. Ale k mému údivu jsem stále na iDNES. Už vůbec nechápu, pro je to v hlavních zprávách a jak to souvisí s rubrikou Ekonomika, ještě bych pochopil, kdyby to bylo v Revue nebo X-man.
Tak ještě začněte přidávat ty vykřičníky za každou větu a budeme doma.
Jenom jestli on do té polévky nedal kuchař tu slavnou halucinogenní houbu "Fungus Titanicus" známou z epizody "Škvíra ve stázi" seriálu Červený Trpaslík.
Svejk: To se nam to hoduje, kdyz nam lidi pujcujou
Pobavil jste... Hned mám lepší ráno. ;)