Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bakterie ničí italské olivovníky. Ceny nejkvalitnějšího oleje porostou

Ceny vysoce kvalitního olivového oleje produkovaného v Itálii prudce rostou. Může za to bakteriální onemocnění, které poškodilo nejméně milion olivovníků v jižní části země.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P58a45v73e25l 70O45t57a 6159334304855

bla bla bla bla

0/0
25.6.2015 16:51

V32i40k96y40r 66B57o79h57u10m76i35l 30S24t27r77a44n47s51k55y 9217538106749

Článek je zajímavý tím, že se vůbec nevěnuje dalším významným producentům kvalitního olivového oleje /Tunisko, Maroko, obecně Středomoří/.

0/−1
25.6.2015 9:19

M72i31l53a84n 39K13o68t68o19u13č60e82k 2156198732357

Asi proto, že článek není o přehledu všech producentů oleje.

+1/0
25.6.2015 9:24

L40a24d34i52s70l58a67v 47K94ř56í28p79a70l 1841779390216

Přesně tak je zamířen čistě na Itálii. Stačí si pozorně přečíst nadpis. BAKTERIE NIČÍ ITALSKÉ OLIVOVNÍKY. Proto není řeč o Tunisku atd.

+1/0
25.6.2015 9:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.