- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
drůbeží separát ať si sežere pedersen s ředitelem
Mne zaráží, že u měsíc a půl starého článku již není dostupné video, myslel jsem, že u takového portálu se obsah archivuje navždy.
Tak tohle už je flagrantní porušení všech pravidel poctivého obchodu a je to zralé na mezinárodní žalobu.
Sajrajt a ještě předražený?
Doufám, že se tu v diskusi nikdo nepokus blbě kecat, jak Čecháčci chtějí ušetřit a proto žerou levný humus. To už by totiž bylo na nejen inzultaci, ale na brachiální násilí.
Jenže ono to vlastně nic neporušuje. Složení je na obalu napsané, nikdo nikde nelže. Cenu určuje obchodďák. Pokud to kupovat nechcete, nekupujte to, ale souhlasím, že přečíst 30 obalů a najít mezi nimi něco trochu kvalitnějšího je práce na hodinu, ne-li víc.
Víc mi vadí, že si obchoďák troufne tlačit na cenu u malých dodavatelů zeleniny, ale dupnout si na holandské lančmíty neumí.
Mám v ruce lanšmít od Tulipu, koupený v Anglii. Je na něm napsané 89% vepřové, 2% šunka. Jíst ho nebudu, koupil jsem si ho kvůli jeho názvu (Spam, spam-uk.com/products/)
"Proč je český výrobek i přes levnější suroviny dvakrát dražší než německý, nedokáže Pedersen vysvětli".
Na nás se holt vydělává, a to je dáno především nízkými mzdami.
Cena výrobku není shora omezena náklady na jeho výrobu, ale prostě trhem, tedy kolik je ochoten dostatečný počet zákazníků zaplatit.
Proboha, ať si to Jan Brož po sobě přečte. Chyba je snad v každé druhé větě.
A proc to proboha z e r e t e? Kdo vas do toho nuti? Radsi si koupim pul kila kvalitnich masnych vyrobku u reznika, ktereho znam, nez tydne kilo odpadu s glutamatem...
v tom je prave ten zakopany pes - jelikoz se to prodava, retzce to od vyrobcu objednavaji a vyrobci tak maji duvod si myslet, ze "to spotrebitele chteji"...
Tak holt musíme si zvykat, že v rámci EU jsme trh druhé kategorie. To znamená, že dostaneme jídlo podřadné kvality a zaplatíme za něj víc. Protože někdo to kvalitní ve zbytku EU musí přece zadotovat.
Lančmít (Luncheon meat) a paštiky považuji za způsob, jak za draho prodat rozemleté zbytky. Nevím, jestli pro Němce mají zbytky kvalitnější než pro nás, ale je mi to jedno, protože je nekupuji.
Takhle to nefunguje p.Kaplan.Pamatujete ještě u nás nucené výseky??Tak na těch se prodávalo maso z kusů,které byli fisicky nějak poškozeny ale jinak naprosto v pořádku.Dnes nic takového není a vše se spracuje.Nejhorší je separát v to,že se tam dostanou i zhnisaná místa.Pak se paštička dobře maže a je jemňonká.Dříve.když při vykošťování řezník na něco takového přičel,tak to vyndal do odpadu.Od té doby co se zrušily normy je spotřebytelům předkládáno vše.Soukromý sektor musí vydělat na všem jinak by ho ti ostatní převálcovali.Na sekené výrobky je třeba si dát pozor,PAŠTIKY a různé prejty obzvláště.
Vám tyhle dva výrobky opravdu přijdou už na první pohled stejné: http://www.imgup.cz/image/4H6