Diskuze

Prodat rodinnou firmu Kofole se vyplatilo, říká šéf barů UGO

Rozhodnutí prodat před dvěma lety své „dítě“ v podobě barů UGO dnes podnikatel Marek Farník rozhodně nelituje. Síti barů a salaterií se pod populární značkou daří. „Rosteme o šedesát procent,“ říká podnikatel, který chtěl po návratu z Austrálie naučit Čechy pít čerstvé šťávy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A43l78e19š 53C71h57u67d50ý

11. 8. 2015 8:41

Já jsem si dal jejich nápoj zrovna v úterý. Kombinace melounu, malin a máty s ledem v, pro mě nesnesitelném vedru mi v ten okamžik dost pomohla. Chuťově skvělé, navíc opravdu čerstvé, nemám výhrad. A ten kdo nechce, protože je to přece "drahé", ať si dá 2dl jahodového džusu od renomované značky za 25 lovaku.

1 0
možnosti

Tak v australii UGOvi stanek se stavou rozhodne nikdy nechtel rozdupat slon, kdezto nedavno na masarycce se o to jeden dost akcne pokusil.

Takze bych to taky strelil driv, nez si me cesky sloni najdou znovu... :- )

0 0
možnosti

I51v23o 44F27r26a98n78e85k

10. 8. 2015 23:46

Co to je za majitele, který vlastní jen 10%!!!

1 13
možnosti

majitel to byl, ted je minoritni spolumajitel. rozhodne s tim asi nema takove problemy, jako vy...

8 0
možnosti
Foto

Skvělé videjko, fakt dokonale o ničem.

3 0
možnosti

Já kdysi dostal od UGA lahvičku se šťávou z červený řepy a z celeru. Po tom, co jsem to vypil, jsem fakt neměl chuť si nějakou další koupit. A to mám celer i červenou řepu jinak celkem rád...

7 0
možnosti

Každej by chtěl koupit za třetinu a za ti třetiny prodat, ta třetina je zisk. Hospodští, taxikáři, vexsláci, banda, sebranka. Ještě že se teď brojí proti hernám a automatům. Všude jen číhají exoti jak by člověka okradliRv

0 0
možnosti

minilahvičky UGO jsem mlsala, když je mladé hostesky rozdávaly v rámci marketingové akce venku v lázních - žahla jsem dvě a dvě si vyžebrala do ledvinky - pak už chtěli za 0,2 lahvičku 35 korun, tak jsem zapla brzdy - za UGO jsem ještě neutratila ani korunu a taky ani neutratím

.

důvod je jen jeden, a to že mám doma americký mixér Vitamix TNC 5200 a dělám si šťávičky z čerstvé ovoce a zeleniny - to turbo 37 000 ot/min je vynikající - vymačkám tam ještě vždy půlku citronu a vitaminová bomba je hotova ...koukám že ten Vitamix dnes už celkem brutálně zdražili, už je od 18 tisíc .....

.

na dvoudecovku UGO už mi nezbývá .......nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci .....

1 41
možnosti

J34a80n 19K74r11k

10. 8. 2015 21:42

Vyžebrala do ledvinky .... to asi mluví za všechno .... :)

45 0
možnosti

doufám, že si nové restaurace osvojí specificky kasírovací systém "Ugo" - nejdřív co nejrychleji zkasírovat celou frontu, postupně řešit jednoduché objednávky, jak přicházejí, tedy točit zmrzliny (zkasírování už jen tak neutečou) a pak, až bude čas, se věnovat již zaplaceným objednávkám na smoothie. kvalita se nedá uspěchat, přece.

8 0
možnosti

Prednostni kasirovani fronty zazivam cim dal casteji i v jinych zarizenich. Pokud by na objednavce zacali pracovat hned po zaplaceni, tak neni problem. Ale oni opravdu napred zkasiruji vic lidi a pak to resi postupne.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 6
možnosti

Kofola je nápoj zdravý <> svírá, db staví. ;-D

0 0
možnosti

Já bych tam někdy zašel, ale ten název UGO mi nahání husí kůži. Zní mi to jako UHO a s tím nejsou dobré zkušensoti.

6 2
možnosti

J70o77s53e69f 24K21r13a86l

11. 8. 2015 0:17

španělsky šťáva/džus se řekne JUGO (vyslovuje se chugo), ochrannou známku nikdo nedá na slovo obecného názvu běžné věci a tak to seřízli, nyní to víš a s UHO si to nemusíš spojovat ;-D i když některé ty zeleninové džusy mají barvu jako UHO ;-)

4 0
možnosti