Diskuze

Špína a myší trus. Nejčastěji porušují předpisy pražské restaurace

Skoro každá pátá restaurace v Česku nedodržuje hygienické předpisy při přípravě jídel. Vyplývá to z čerstvého zjištění Státní veterinární správy (SVS), která od začátku letošního roku kontroluje, jak hospodští zacházejí s masem, mléčnými výrobky a dalšími potravinami živočišného původu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

raději chodit do restaurací, kde mají myši známého původu, o masu nemluvě

0 0
možnosti

Myšáci jsou problém :-). Jak se uhnízdi..je to boj na dlouho. Doporučuji myšiplaš ,zabral a je 10 let klid.

0 0
možnosti

P69e19t85r 37T88ů61m64a

17. 9. 2015 14:36

Kuřecí nudličky " JARO "

0 0
možnosti

jen si to v Praze užijte ;-O

0 0
možnosti
Foto

M92i88r46a 69L36o37v29e

17. 9. 2015 13:35

Byla jsem prekvapena, ze zavreli slavnou prazskou chlebickarnu - "Lahudkarstvi Jan Paukert" kvuli spine a mysimu trusu, je toho snad plna Praha?

0 0
možnosti

nebo U dvou koček, tam mě to také překvapilo..

0 0
možnosti

P23e81t13r 26J71a68k66e16š

17. 9. 2015 12:51

hm, to by zdenda.p. koukal

0 0
možnosti

No on koukal včera večer na Primě,ty hamburgery to byla síla,fuj tabl;-€

0 0
možnosti

Neškodilo by vedle portálu potraviny na pranýři, též portál hospody na pranýři?

1 0
možnosti

V Českém ráji to nebude jiné...  když už jsme tam konečně!! našli nějakou tu restauraci, tak jídlo bylo předražené a obsluha? - ta se nedala vyrušovat (sledovali jsme asi 10 minut jak se mezi sebou nerušeně baví - a pak jsme raději prchli - na takové přezírání hostů nejsme na J.Moravě zvyklí! ... (kdo ví, jaké poměry tam panují v kuchyni 8-o:-/, když vrchní na zákazníky takhle zvysoka kašlou?!)

1 1
možnosti

pak neni od veci dat majiteli zpetnou vazbu

0 0
možnosti

Tak naštěstí za těmito pracovitými lidmi stojí ODS a chce jim dopřát klid při jejich podnikání

1 2
možnosti