- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
raději chodit do restaurací, kde mají myši známého původu, o masu nemluvě
Myšáci jsou problém . Jak se uhnízdi..je to boj na dlouho. Doporučuji myšiplaš ,zabral a je 10 let klid.
Byla jsem prekvapena, ze zavreli slavnou prazskou chlebickarnu - "Lahudkarstvi Jan Paukert" kvuli spine a mysimu trusu, je toho snad plna Praha?
nebo U dvou koček, tam mě to také překvapilo..
Ty ceny jsou jak z minulýho století http://ukostela.unas.cz/listek.htm
No on koukal včera večer na Primě,ty hamburgery to byla síla,fuj tabl
Neškodilo by vedle portálu potraviny na pranýři, též portál hospody na pranýři?
V Českém ráji to nebude jiné... když už jsme tam konečně našli nějakou tu restauraci, tak jídlo bylo předražené a obsluha? - ta se nedala vyrušovat (sledovali jsme asi 10 minut jak se mezi sebou nerušeně baví - a pak jsme raději prchli - na takové přezírání hostů nejsme na J.Moravě zvyklí! ... (kdo ví, jaké poměry tam panují v kuchyni , když vrchní na zákazníky takhle zvysoka kašlou?!)
pak neni od veci dat majiteli zpetnou vazbu
Tak naštěstí za těmito pracovitými lidmi stojí ODS a chce jim dopřát klid při jejich podnikání