- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ten barel se z důvodu tvorby bakterií musí spotřebovat do 3 týdnů od otevření a předtím musí být skladovany mimo sluneční záření. To bude asi kámen úrazu, když to někde pijou i několik měsíců.
E. Coli brát jako zákeřnou bakterii je teda bulvár na pátou. Escherichia Coli je zcela běžně přítomna v našich střevech, nebezpečné jsou jen některé kmeny. Nicméně E. Coli jsou jasným důkazem fekální kontaminace, tudíž vodička nicmoc. Ale zase kdo ji získá, získá i imunitu :D
Doporučuji se též podívat na nálepku na barelu na podmínky skladování a datum "spotřebujte do". Mnohdy též nepěkný pohled. Divím se, že to test neřešil.
Tohle zařízení je lepší ignorovat. Neznám nikoho, kdo by důkladně prováděl údržbu a nechtějte vědět, co se skrývá v útrobách. Někdy jsou ty plísně a usazeniny vidět při výměně barelu...
Osobně takové veřejně přístupné automaty, kráječe a mlékomaty... už nepoužívám. Člověk nikdy neví kdy a jak se čistil/dezinfikoval a jaký člověk nad ním prskal. Už jsem takhle 2x získal skvělou střevní chřipku :)
U nás ve firmě se to zrušilo, rychle se to všude zanášelo plesní a hnilobou, hlavně v spojovacím a výčepním místě.
co takhle jmenovat dodadvatele vody a ne toho kdo to cepoval. To jsou zas informace o nicem
Tohle není ani tak o dodavatelích, jako o uživatelích. Když v hospodě nepropláchnou trubky, propláchne to trubky vám. Tady je to stejné, zanedbaná údržba.
Jo, zejména třeba teď na Proseku nebo v Dejvicích.
Ve středověku se pilo ke všemu pivo (nízkostupňové), možná bychom se k tomu mohli vrátit.