- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Děkuji pane Kulík za konkurenci tomu hnusu co si říká euro pivo, dále nás media v poslední době zahlcují šoty ze soutěží v čepování euro piva (hnus co se nedá pít). Kdo kdy viděl v český kotlině stírat pivní pěnu nožem a bublající šuměnce říkat dobře načepované pivo. Milí číšnici a pivní solitéry chápu, že chodíte na povinná školení pivovarů kde vám vymývají mozek, ale my štamgasti nemusíme ty vaše patoky pít.
Pivo tam nemají špatné. Jsou piva horší a vetsinou i lepší. Prostředí někomu může vyhovovat. Konstrukce vylita z betonu nemá atmosféru. Maji výhodu lokality. Moc konkurence z nezahulenych hospod nemají.
Hostivar je vynikající
Za všechno hovoří to ze se tam člověk bez rezervacky nechytne ani v tejdnu i když je to na periferii
Periferie? Možná pro někoho z Prahy1 a z města tam nikdo nepojede.
Už jsem zkusil vícero moků z minipivovarů, ale Plzeň je Plzeň. Kdysi mě překvapilo tvrzení odborníka, že by nám i to nejlepší pivo vyráběné před 100 lety, bez pasterizace aj., nechutnalo. Asi na tom něco je.
No tak jestli vám chutná Plzeň, to opravdu na pivo nemáte buňky.