Diskuze

Češi chtějí za své peníze pečivo s náplní, říká majitel pekáren Ambrovics

Rodina Zoltána Ambrovicse otevřela první pekařství po revoluci v Dunajské Stredě. Dnes Ambrovicsovi provozují v Česku a na Slovensku na 400 pekáren pod křídly nadnárodního řetězce Fornetti. Teď se ale rozhodli osamostatnit a svou česko-slovenskou síť přejmenovávají na pekárny Minit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Nedá se mluvit o klasické pekařině", dí pan majitel.

Očekávám tedy takový klasický pouliční pekařský fast-food. Hodně ztužených tuků, frukto-glukózový sirup, umělá barviva, konzervanty, kypřidla, křehčidla. Mouka od Babiše. Zkrátka zase něco chutného bez nutriční hodnoty. ;-)

0 0
možnosti

P34e12t13r 41Š70k96o78d80a

15. 10. 2015 13:37

Opravdu nechápu, co je divného na tom, že Maďaři nebo Slováci mají rádi něco jiného než my. Je mi jasný, že pro firmu by bylo pohodlné a levné, kdyby ve všech státech prodávala to samé, ale Evropa je směs různých národů a co národ, to jiné chutě, tak to prostě je. A nevidím to jako negativum, spíš naopak.

0 0
možnosti

Článek totálně o exkrementu... označení "komerční sdělení", které je pod článkem, by mělo být NAD článkem červeným písmem nadměrné velikosti ;-):-)

"V roce 1999 jsme spustili Fornetti PO TÉ, co strýc tento typ pečiva v Maďarsku objevil a spolurpáci s mateřskou firmou dojednal."... tohle mě hodně pobavilo. Akorát si nejsem jist, zda-li autor udělal chybu v mezeře (poté vs. po té) anebo tím mínil počeštěnou verzi anglického "tea" = čaj ve významu "po té" = "po čaji" ;-);-D

0 1
možnosti

vsetko pekne, ale nedam ruku do ohna ze to neni plne stuzeneho tuku....dakujem nemusim

1 1
možnosti

Vážený pane podnikateli, prosím ,(pokud to čtete, myslím že ne ,ale přesto to zkusím)proč je nyní ve Forneti které mají mít náplň šunka .sýr , šunkový sýr té nejhorší kvality? Šunka tam už dávno není , jen cosi rozblemcaného , hnusného..

4 0
možnosti

Podle diskusí na idnes by člověk nabyl dojmu, že vlastně nikdo nic nikdy nekupuje, nikomu nic nechutná 😀 Fornetti si pamatuju ze stredni skoly, byly na váhu a tenkrát mi moc chutnaly.

1 0
možnosti

Chybný dojem. Diskutéři na idnes.cz rozhodně nejsou reprezentativním vzorkem české populace... možná tak diskutéři na novinkách.cz :-P;-D

3 1
možnosti

Já bych chtěl od pekařů dobrý chléb, rohlíky a housky. Jako byly za toho hrozného socialismu. Tehdy bylo ráno pečivo ještě teplé, dnes ještě mražené...

2 1
možnosti
Foto

Za socialismu ráno teplé rohlíky a chleba - uáááh ;-D;-D;-D, to byl vtip dne.

2 0
možnosti

Jenom by mě opravdu, ale opravdu zajímalo, proč tyto články, které jsou evidentně skrytou reklamou a nejsou jako reklama označeny neřeší Rada pro dozor nad reklamou? Rv Že by vliv vlastníka a současně vícepremiéra ?

1 0
možnosti

Rada pro dozor nad reklamou? A to je jako co? O tom jsem v životě neslyšel. Existuje sice třeba Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, ale co ta by s tím měla mít společného?

Nějaká Rada pro reklamu sice také existuje, ale to je nějaký samozvaný spolek reklamek, který má asi za cíl to, aby byl víc slyšet a aby se mohli tvářit, že se nějak "samoregulují".

0 0
možnosti

M78i80l61a38n 12N44o65v76á56k

15. 10. 2015 10:16

Fornetti teda žádný zázrak nebyli. Lidi chtěj do normálních prodejen rohlík a chleba, kterej bude za lidskou cenu a nebude z toho druhý den guma na vytření podlahy Rv

V Německu tyhle sladká i slaná pečiva o 100% lepší kvality koupím za stejnou cenu. Kde je chyba páni pekaři? 8-o

1 1
možnosti
Foto

Tak v těchto pekárnách PEČIVO bohužel nenajdete. Přejmenovávají se na Minit, ale víc by sedělo - U chemika.

6 0
možnosti