- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Přes letní prázdniny jsme se ženou hodně objížděli Česko, a když byla příležitost, stavili jsme se na zmrzlinu. Je pravda, že to, co jsme kolikrát viděli, z toho se dělalo člověku zle. Kolikrát jsme tu zmrzlinu ani nesnědli ale hodili ji do nejbližšího koše. Vrchol všeho byla stará zmrzlinářka s plesnivými nehty a černou špínou na rukou, která těma svýma hnusnýma holýma pařátama zastrkovala přetékající zmrzlinu do kornoutu. *zvracející smajlík*
V polovině října bez konkrétních údajů je mi ta zpráva k čemu?
Nechapu! Mame prebytek mleka a do vseho misto masla, smetany, mleka cpeme rostlinne tuky i jine mleku ci tuku podobne sracky!
Když ony ty fujtajbly jsou, bohužel, pořád levnější, než poctivé mléko či smetana. Nebo si to můžete zdůvodnit jinak (jak to s oblibou zdůrazňují zejména nadnárodní řetězce) - lidi to tak chtějí.
Trochu nerozumím tomu, že se tento článek objevil 16. října...... Měli jste ho v šuplíku?
Navštívili 89 provozoven a odebrali celkem 40 vzorků? Není to málo, Antone Pavloviči?
To víš, bylo vedro, tak holt něco snědli už cestou, a na laboratorní zkoumání už toho moc nezbylo...