- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V létě jsme koupili v Lidlu nějaký guláš, malá konzerva za cca 80,- Kč a světe div se - nemělo to chybu. Ale jasně, vepřovka za 20,- asi moc slávy neudělá.
Vynikající byla maďarská konzerva kotleta na paprice...
Může mi někdo napsat jestli se vyrábí hovězí na divoko?
Ty konzervy jsou dnes všechny na divoko, takže je to vlastně jedno
Může mi někdo napsat jestli někdo vyrábí hovězí na divoko?Moc mi to chutnalo.Díky
Tak to nevím co by se dalo disidentovat na konzervách? :-)
"Kontroverzní spoty se v dobách socialismu neměly šanci na obrazovkách prosadit."
Vymyslet jde vše. :) Třeba mohli natočit něco s Václavem Havlem ve vězení jak jí konzervy.
Jj, reklama je vždy reklama, ale tehdá se ty konzervy alespoň daly jíst....to bývaly časy na čundrech.... dnes by se z toho jeden pos--al
luncheonmeat stal 11 korun, to je na dnesni prachy okolo stovky, koupite si dnes za 100 korun konzervu na cundr?
Domácí strava je domácí strava, žádné polotovary či obědy v konzervách se tomu vyrovnat nedokážou nikdy
Jsou i lidé, kteří neberou žrádlo jako jediný smysl života
„S Čedokem na hranici všedních dnů“ ?? Ten slogan zněl - "S Čedokem za hranice všedních dnů".