- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
NO A CO MÁ BEJT??
Podívejte kolik máte povoleno antibiotik v kuřecím mase a kdoví kde ještě, sledovat a pokutovat stopová množství antibiotik v medu je totální kravina (i vzhledem k tomu kolik toho medu ročně sníte v porovnání s ostatními potravinami kde se antibiotika vyskytovat smí).
Doplním odkazy:
"Čeští chovatelé spotřebují na výrobu kilogramu masa téměř dvakrát více antibiotik než jejich konkurenti na Slovensku. Využití antibiotik při chovu zemědělských zvířat, které podle environmentalistů ohrožuje lidské zdraví, je u nás ale stále menší než v Německu a Polsku. Ukazuje to nová studie Atlas masa, kterou vydalo Hnutí Duha."
Všimněte si slova "POVOLENÉHO":
"Téměř čtyřnásobné překročení povoleného množství antibiotik zjistili slovenští veterináři v chlazených kuřecích prsou z Polska, které zákazníkům nabízel jeden z obchodů v Popradu na severu země.
Včelpo zklamalo na plné čáře. Je dobře, že je ve firmě zemětřesení.
Dědečkův med :-)) Ještě chybí tradiční staročeský.
Není nad potraviny od českých výrobců.
jasně,pokud léčí proti varoáze 3x ročně přípravkem typu taktic,který již před 25 lety byl silně karcinogenní ať mě nikdo neříká,že se to nedostane do pláství a poté i do medu.dnes zkrátka není nic čisté.když začala varoáza ,byl to první přípravek na hubení roztočů,aplikoval se aerosolově a to tak,že se valil do včelstva na podzim,kdy již neměly tu možnost jej odvětrat přirozeně mimo úl.poté se kapaly 2 až 3 kapky na papírové knoty a ty se zapalovaly mezi rámky kde čmoudily tak,že pokud včelař "ošetřoval"v kočovném voze třeba mezi 25-50 včelstvy,byl toho svinstva tak nadýchán,že z toho období jich dnes už moc nežije.co jeto antibiotikum,žereme ho v pečivu,kuřatech...toho rámusu kvůli trochu medu?kolik z vás ho spotřebuje za rok?1-2kg?směšné.