- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Koukala jsem na seznam každá třetí je nějaký Ngujen
Myslím, že to mají hlavně na svědomí živnostenské úřady, které dají licenci na provoz restauračních zařízení a obchodů pomalu každému, kdo o to požádá a podle toho to také vypadá. Většina těch. kteří do tohoto "podnikání" jdou má snahu být za pár let milionářem a podle toho i to podnikání vypadá. Čistota kuchyní a skladů a kvalita obsluhy je tou poslední věcí co je zajímá.
V některých zařízeních je to takové, že kdyby viděli strávníci co všechno snědí, zvraceli by několik dní.
Vyučeného číšníka nebo číšnici, aby při obsluze lze nají jen výjimečně, většinou jde o mladé kluky a holky, kteří o své "profesi" nevědí vůbec nic a majitel je zaměstnává jen proto, že jim může platit minimální mzdu.
Zkrátka je něco špatného v tom českém státě, respektive je obrovsky podceňován kontrolní mechanismus, neboť stále platí heslo: "Důvěřuj, ale prověřuj".
Ty fotky... HNUS!!! Zavřít a udělit pořádnou pokutu!!!
proc se to k sakru kontroluje? proc se to nenecha na majitelovi! typicke omezovani jako s kourenim.
co ma stat co komu kecat do toho jakej ma bordel v kuchyni
Chyba, chyba, chyba! Naopak, hospody měli ponechat s tím, že by dostali výjimku z kuřáckého zákona. Aby kuřáci měli, kde kouřit, neboť v zahulené špeluňce se na hygienu nekouká, tedy pokud to vůbec jde.
Proč se nemohla napsat jména benzinek, které prodávaly nekvalitní paliva? Tady názvy podniků jsou…
ja bych v takomovem humusu jako kuchar neumel uvarit ani caj...
Tak hlavne ze nam v tech zaplivanych putykach zakazou kourit.
Takže 90% Vietnamci a nějaká Billa v rekonstrukci ...
Myslíte že je tohle možné jen u Vietnamců? Možná by jste byl překvapené po projití pár hospod.
Gyros Grill nevypadá špinavě, asi jim tam jenom vadili ti psi?
Je to klamavá reklama. Kdyby prodávali hot dog, pak je vše v pořádku