Diskuze

Rozcvičit kvasinky a kouzlit s vodou. Jak se vyrábí vánočka bez chemie

Vánočky mohou v pražské rodinné pekárně Kabát plést poslepu. Když sledujete jejich pekaře, sotva stihnete pochopit, kam který cop přijde, aby na konci vznikla třípatrová vánočka. Týdně jich pekárna upeče zhruba deset tisíc. Své know-how její majitel popsal v seriálu iDNES.cz Jak se co vyrábí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R83o55m19a51n 81H82a89n14u67š

15. 12. 2015 11:57

Jde hlavně o reklamu, jinak nic moc. Margarin, voda, sušené mléko, přídavek lepku, čili běžný postup velkovýroby, aby se co nejvíc ušetřilo, zdravotní hlediska mimo zájem. S domácím pečivem se nadá srovnávat!!

2 0
možnosti

přesně - peču si vánočku sama a nedá se srovnat, kupovanou by naše rodina nepozřela, jde o prznění jedinečné české kuchyně

1 0
možnosti

Aby se na ní nemuselo pilou, musí tam být hodně tuku, ale margarín????

1 0
možnosti

Co je to za mouku, když ji musí zlepšovat?

A ten margarín?

Děkuji, NECHCI !!

0 0
možnosti
Foto

R92a11d56i22m 62O90n48d21r73a

14. 12. 2015 14:46

Až upečete vánočku bez chemie, bude vás zřejmě čekat Nobelova cena. Za chemii. ;-)

7 0
možnosti

R^

Nicméně dočetla jsem k margarínu... :-/

4 0
možnosti