Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Odolná čokoláda míří na pulty obchodů v Africe. Vydrží až 38 stupňů

Švýcarská společnost Barry Callebaut, která je největším světovým výrobcem čokolády, zahajuje prodej čokolády, která se nerozteče ani při tropických vedrech. Tvar a chuť si zachová i při 38 stupních Celsia. Společnost si od odolné čokolády slibuje úspěch na trzích v Africe nebo Latinské Americe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š82á48r44k98a 78Č64e46c51h19o70v51á 8548876925335

Na čokoládě je nejlepší to, jak se voňavě ROZPOUŠTÍ v puse. Pokud tedy nebudu mít horečku, budu ji muset kousat, no fuj ! To už není čokoláda Rv

0/0
14.1.2016 7:30

R22o65m53a16n 21N10o98v43a34k 6649921752426

neni nahodou z Polska? ;-)

0/0
30.12.2015 3:24

M33i77c61h54a98e21l 45C96h67a97r27v66á62t 9929328703572

A přitom by stačilo více kakaa a méně tuků.

+7/0
29.12.2015 16:10

M38i24r58e70k 34G13a59j45e18r 5301886719120

Bude mozne ji snist jen pri horecce. Jinak se v puse nerozpusti ani za nic.

+7/0
29.12.2015 15:35

K74a11r12e91l 52M97a35r53t85i88n74e65c 6588728306454

Vydrží až 38 stupňů, a vydrží i ve spíži, protože nebude k žrádlu...

+17/0
29.12.2015 15:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.