Diskuze

Odolná čokoláda míří na pulty obchodů v Africe. Vydrží až 38 stupňů

Švýcarská společnost Barry Callebaut, která je největším světovým výrobcem čokolády, zahajuje prodej čokolády, která se nerozteče ani při tropických vedrech. Tvar a chuť si zachová i při 38 stupních Celsia. Společnost si od odolné čokolády slibuje úspěch na trzích v Africe nebo Latinské Americe.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na čokoládě je nejlepší to, jak se voňavě ROZPOUŠTÍ v puse. Pokud tedy nebudu mít horečku, budu ji muset kousat, no fuj ! To už není čokoláda Rv

0 0
možnosti

R14o29m33a79n 51N98o81v52a26k

30. 12. 2015 3:24

neni nahodou z Polska? ;-)

0 0
možnosti

A přitom by stačilo více kakaa a méně tuků.

7 0
možnosti

M45i69r49e38k 30G17a43j68e87r

29. 12. 2015 15:35

Bude mozne ji snist jen pri horecce. Jinak se v puse nerozpusti ani za nic.

7 0
možnosti

Vydrží až 38 stupňů, a vydrží i ve spíži, protože nebude k žrádlu...

17 0
možnosti