Diskuze

Špína a plíseň. Hygienici uzavřeli desetkrát víc prodejen než před rokem

Státní zemědělská a potravinářská inspekce loni uzavřela výrazně víc provozoven než v roce 2014. Můžou za to hlavně přísnější hygienické normy. Zatímco předloni hygienici přerušili provoz ve zhruba dvaceti případech, v roce 2015 napočítala inspekce dvě stě podniků, které nesplňovaly hygienické předpisy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Správná činnost,jen tak dále R^

0 0
možnosti

Čo oko něvidí, srdca něbolí .....

0 0
možnosti

Tak hygiena, nebo SZPI? To jsou dve naprosto odlišné instituce. Když už o tom chci psát, tak se aspoň podívám, kdo je kdo.

0 0
možnosti

...to je informace jako stehno...a co takhle nějaké adresy pro příště;-O;-O

0 0
možnosti

P80e15t83r 26H91a30n57á82k

13. 1. 2016 11:42

Spíš bych řekl, že hygienici začali konečně něco dělat. Ještě by se k nim měli přidat celníci, policajti, úředníci a další naši zaměstnanci, které si vydržujeme ne zrovna malými odvody z platu ...

1 0
možnosti

Hygienici jsou také úředníci :D, navíc tady o ně ani nejde

0 0
možnosti

Ale ludjá, ruku na srdce, kto z vás má domá stálo vypulírováno ??? Len sa pozritě za šporák, či lednicu, nebo pod toáletné prkienko... a potem krítizujtě.

0 1
možnosti

A kdo z nás tím způsobí zdravotní újmu lidem velikosti malého města?

0 0
možnosti

Máme takové provozovny, jakou úroveň odrbávání trhu státem připustíme. Je to úplně jednoduché.

Vzhledem k tomu, že Babiška a jeho skvadra makají na dalším zdanění, normách, příkazech, zákazech, regulacích a dotacích jak krtci, tak bude pochopitelně mnohem hůř!

0 0
možnosti

Pracuju v truhlárně a máme tu víc čisto, než v těch podnicích...

4 0
možnosti

Stejně jako v případě kouření se jedná o nepřípustné zasahování státu do svobody podnikání. Moje hospoda, moje pravidla. Proč si některé fifleny myslí, že mají právo jíst v každé hospodě bez kouře, plísně a krysích hovínek? Když se jim to nelíbí, ať si najdou jinou hospodu, a nebo otevřou vlastní. ;-):-)

4 14
možnosti

třeba proto, že nevidí do kuchyně a tak neví v jakých podmínkách jim to připravují? A naopak jsem zastáncem toho, že ať si každý kouří, kde chce, pokud tím neohrožuje okolí, takže prakticky jen někde doma. Kouření je zdraví nebezpečné a je to stejné jako si nepostavím u prostřed města chemičku vypouštějící do okolí třeba čpavek, oxid uhelnatý, či nějaké kyanidové zplodiny...

2 1
možnosti

Je to hnus, to je jasný.

A kvůli tomu tu hygienici jsou, ne?

5 0
možnosti