Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Babišova restaurace ve Francii získala druhou michelinskou hvězdu

Restaurace českého ministra financí Andreje Babiše v jižní Francii má již dvě z nejvýše tří možných hvězdiček ve známém Michelinově průvodci, který hodnotí kvalitu francouzských restaurací. Průvodce, jehož nové vydání v pondělí zveřejnila společnost Michelin, přidal hvězdičky 54 restauracím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T66o21m59a53s 13A52u59g35u92s40t40y27n 6977196451800

jestlipak tam mají vodňanské kuře a kostelceké uzeniny :-P

+3/−1
2.2.2016 7:07

M43a70r72t38i65n 96K43l19í40m27e40k 1779707691742

Lidská závist je bezbřehá......

+1/0
1.2.2016 18:39

J82i23r87i 32S42y64k10o39r54a 5783419881176

Nenadrzuji oni nejak tem frantikum :-)

0/0
1.2.2016 16:21

L78u90k11á44š 11H34l61o54u60c94a63l 6692770491224

holt kvalita z Vodňan, Kostelce nebo Olomouce se pozná

+8/0
1.2.2016 16:20

J84i22r80i 64S32y65k56o13r20a 5863139251426

:-)

0/0
1.2.2016 16:23

P40e27t58r 33S17o35k40o49l 8252941757451

Hvězdy dělá šéfkuchař a ten si je také většinou i sebere sebou když odchází. Takže ty řeči o tom, že jim tam jen vaří Francouz jsou dost mimo.

+2/0
1.2.2016 16:08

R17a29d31i27m 33S61l64á24d87e53k 3421962763659

Některý z jeho podniků umí i kvalitní potraviny??? Nevěřím.

+5/0
1.2.2016 15:56
Foto

R51o32b86e90r57t 97H19o29r23á42č45e39k 5612516196725

Hodně bych se divil, kdyby jen jedna buňka nabízených potravin prošla Babišovými chemičkami. :-)

+1/0
1.2.2016 15:51

M69i26c14h28a25l 45Š34r85o86u34b47e10k 8544856843610

no ano, základem takový restaurací jsou místní suroviny...

0/0
1.2.2016 15:55
Foto

R56o51b83e17r61t 34H47o77r36á87č16e87k 5812926106235

a hlavně kvalitní :-)

0/0
1.2.2016 15:58

H15o24n83z25a 91F57á50t15o96r 2119135334590

Jestli zvládnou objednávku: Dobré a akorát vychlazené pivo, dršťkovou polévku a ovar s křenem, pak souhlas s hvězdami. Jinak ne, protože podle definice "nestojí za zajížďku".

+2/0
1.2.2016 15:45
Foto

V18a73l36e57n83t82i20n 66R11y20b44á78ř 6364910364393

No pokud to vyrábí z těch svojích sra-ček co tu prodává tak opravdu gratuluji ::-):-):-)

+2/0
1.2.2016 15:45

P45e13t92r 34C34u94ř39í12n 1683684971111

Tomu všechno jde! Prvotřídní komouš, estébák, byznysmen, restauratér, ministr,

+5/−1
1.2.2016 15:42

T77o20m60á30š 24F27i27r23b78a40c96h19e88r 9550140144490

Kdyby mu to nešlo, tak není po Kellnerovi druhý nejbohatší čech ;-)

+5/−1
1.2.2016 15:46

J23i75ř61í 96G19a97b35r23i44e34l 8882240844187

Jak pravil režisér Troška: "Žrát se to nedá, ale vypadá to hezky".

+5/−2
1.2.2016 15:40

O88n90d58ř23e64j 19M73a22l59ý 3154163833443

Předpokládám, že tam kostelecké uzeniny nebo vodňanské kuře nepodávají... ;-D

+4/0
1.2.2016 15:30

P77e90t35r 62V32r13a41n86i12k 5574629211251

La Paloma je fain, nekolikrat jsme tam byli na veceri a vzdy velmi prijemny vecer.

+3/0
1.2.2016 15:20
Foto

J91a14n 78Č54e51r82m34á80k 4669228545357

tak vám nevím, ale podle těch fotek bych se raději stavil v obyčejné hospodě na NĚJAKÉM GÁBLU A NEBO ASPOŇ V PŘÍVĚSU NA LANGOŠE ČI BURGRA... Tady bych se fakt nenajedl... ;-D!!

+1/−6
1.2.2016 15:03

M80i55l90a11n 25K56l90o35u63č56e32k 9184707659206

To je dobře, že jste nám to zdrůraznil velkým písmem, že si dáte raději langoš.

+10/−1
1.2.2016 15:06

R52o30m85a42n 94J12a49v27o69r42s15k62i 7326596621213

To máte z hladu, pane Klouček?

+1/−4
1.2.2016 15:08

M77i79l36a50n 56K50l85o85u10č71e84k 9604447819696

Máte pravdu, možná to napsal malým a já to z hladu vidím blbě velkým.

+7/0
1.2.2016 15:11

R82o84m71a80n 59J79a78v58o33r41s38k31i 7676206921673

... že vás názor pana Čermáka dohnal k nejapné reakci.

0/−5
1.2.2016 15:23

M75i10r44o53s38l44a25v 62P12r43o10c41h33á26z87k81a 4866715324770

Taky myslím, že by ti to slušelo více v nějakém bufáčí s mastnou hubou, špinavým ubrusem a nadávající jak je všechno špatně a drahé, souhlas.

+7/−2
1.2.2016 15:07

J60a77k13u40b 97Z30e13m18á28n29e28k 2754173131198

My vás nedržíme.

+1/−2
1.2.2016 15:08

D60a98v37i41d 48S68a18c78h26a 9792468357165

Tak určitě to nedostali zadarmo ...asi v té kuchyni něco umět musi ....jako investice je takový kšeft zajímavý ... na druhou stranu pokud jeho majitel má potřebu někomu pálit "Roundupem" úrodu a jeho podniky žijí jen z dotací tak to trošku ubírá na tom lesku. To ale lidi co tam chodí konzumovat asi nijak zvlášť netrápí....

+7/0
1.2.2016 15:02

M53a56r43t94i86n 25P17l96a96c14h55t17a 1404161441819

Spousta zde diskutujících ještě neměla ani blbej stejk z argentinský krávy a budou tady tlachat o Michelinu.

Vítězný únor tu už nebude......závistiví Češi......;-D

+1/0
1.2.2016 14:59

R25o33m34a29n 17J37a81v59o40r82s18k51i 7986866601603

Ten nastane až MZ jmenuje agenta premiérem:-P.

+3/0
1.2.2016 15:01

P94e96t64r 70S84i33n87k91u95l22e 8625943816333

proč závist? V restauraci se chci najíst. V těchto typech si musím objednat 5 chodů, zatímco u toho steaku se najíte dobře a ještě po jídle nemáte hlad. To je podstatný rozdíl. Vždyť jsou to jen načančané jednohubky

0/0
1.2.2016 15:02

M17i61l72a95n 10K56l22o15u97č25e73k 9834647149166

No právě, někdo si nechce nacpat břicho steakem, ale chce ochutnat různé chody, které si třeba doma nikdy nepřipraví, narozdíl od steaku.

+4/0
1.2.2016 15:04

P64e96t20r 53S93i22n43k51u73l96e 8915443426333

Asi máte pravdu - zní to logicky. Vzdávám se, byť zůstávám u svých priorit

0/0
1.2.2016 15:06

M94i74r86o77s16l75a56v 78P13r85o13c48h88á97z49k96a 4116675834840

Ale jinak ano, jak jsi psal, hra to je, ale chutí, co se do k sobě zkombinovat aby to ladilo a ještě to krásně naaranžovat.

+2/0
1.2.2016 15:09

M40a24r52t51i86n 21N73o20v98o98t18n21ý 7783805130505

Nedávno jsem měl hráškové pyré s kyselýma houbičkama. Výborné.

0/0
1.2.2016 15:19

M85a15r57t37i58n 85P93l34a49c55h32t45a 1124751941339

Aha.... Zase jeden z těch co vypráví , co vživotě na vlastní oč neviděl....zajděte si do Hiltonu a pak tu něco vyprávějteRv

0/0
1.2.2016 15:05

T60o56m92a80s 32A45u89g93u12s45t78y14n 6767916681170

argentinské hovězí je jen fáma pro tupce. Obecně není lepší než jiná hovězí, ale PR se jim povedlo dobře.

I u nás dělají výborné hovězí, ti kteří pochopili, že je potřeba dat bejčkům pohyb a pak nechat maso pěkně stařit.

+1/0
2.2.2016 7:09

R93o97m20a94n 20J55a36v54o30r27s12k40i 7886376181323

I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále. Tak proč by Tricatel (Bureš) nemohl mít micheliny;-).

+2/−1
1.2.2016 14:59

Z14u84z60a31n87a 32K28a50u25f63m35a22n16o88v56á 8568864246507

Copak o to, gratulace. Jen kdyby se tam na stůl nečekalo tři týdny :-/

0/0
1.2.2016 14:56
Foto

T13o64m98á23š 14D30v48o59ř14á42k 7595156737371

Taky mě to strašně mrzí.

Ale co, U Milotů mají volno furt...

0/−1
1.2.2016 14:57

M55i10r90o40s46l29a71v 79P68r79o55c29h23á47z40k69a 4546535744850

Ze zajímavosti jsem mrknul, jestli je to ta ve Stránčicích, tak potěš pánbůh .... sekce ryby: pangasius ))))

0/0
1.2.2016 15:03
Foto

T15o67m14á71š 56D11v49o71ř24á17k 7645586617841

Vy hýřile, já vybírám zde:

http://umilotu.cz/denni-menu/:-)

0/0
1.2.2016 15:10

M60i88r65o26s49l93a78v 32P94r28o66c83h17á10z29k43a 4876165394860

Takže jsem to našel dobře.......no dobrou chuť

+2/0
1.2.2016 15:19

M32i87l94a29n 83K45l78o98u65č61e25k 9964677389866

katův šleh, závitek s nivou a šunkou, to zní lákavě, až se divím, že tam mají volno furt

0/0
1.2.2016 15:13
Foto

T50o14m37á13š 79D17v81o71ř85á15k 7715936487521

:-):-):-)

0/0
1.2.2016 15:18

M80i29r58o28s74l61a71v 93P46r41o14c25h78á66z43k12a 4686265784230

Taky jsem na to zíral a proto jsem se ptal, jestli měl na mysli tuhle putyku, odvážnej člověk, tedy jestli tam není ten jídelníček z minulého století.

0/0
1.2.2016 15:21

J77i38ř59í 12H59u78m49l 5262189242211

a nemusíte sundavat montérky :-P

+1/−2
1.2.2016 15:58

M51i39c56h84a42l 66P78l92e75š24t56i67l 2955981645

Za tři týdny člověku vyhládne... a hlad je co ? Nejlepší kuchař !

+1/0
1.2.2016 14:58

P38e25t37r 82S45i55n25k35u73l51e 8685553686943

Jo, snobů je na světě hodně

+1/0
1.2.2016 14:59

A21u54g84u32s30t 62F84o32r81m11á45n89e32k 6125979300696

Je vidět, že Babišovi otroci dřou jako koně. Škoda, že si jejich šéf nebere z nich příklad.

+1/−1
1.2.2016 14:54

R63a13d94e50k 34Š88a35r77l64á35k 6141819420726

To je zase nenávisti, když se někomu daří. Navíc jeho zásluha je jedině to, že koupil vyhlášenou restauraci s prvotřídním personálem a kuchařem. Pochybuju, že se nějak více zajímá o gastronomii ;-D

+4/0
1.2.2016 14:51

P20e20t97r 63S68i71n45k74u46l78e 8155433356473

No nevím. Když vidím ty jídla na té twitterové fotce, tak díky, ale nemám zájem. Jednou jsem byl do podobné nóbl restaurace pozván. Stálo to majlant a po jídle jsem hledal, co bych si dal k večeři. Prostě není nad pořádnej, minimálně 300 gramovej krvavej steak....

+1/0
1.2.2016 14:48

M55i32r22o36s53l80a14v 51P72r53o86c65h59á53z64k36a 4796495484370

Tohle jsou hrozný žvásty,,,,

+4/−1
1.2.2016 14:50





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.