Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Babišova restaurace ve Francii získala druhou michelinskou hvězdu

Restaurace českého ministra financí Andreje Babiše v jižní Francii má již dvě z nejvýše tří možných hvězdiček ve známém Michelinově průvodci, který hodnotí kvalitu francouzských restaurací. Průvodce, jehož nové vydání v pondělí zveřejnila společnost Michelin, přidal hvězdičky 54 restauracím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T79o78m35a74s 82A19u59g45u41s55t46y58n 6937346771610

jestlipak tam mají vodňanské kuře a kostelceké uzeniny :-P

+3/−1
2.2.2016 7:07

M18a77r45t91i29n 37K65l87í36m68e36k 1119327421542

Lidská závist je bezbřehá......

+1/0
1.2.2016 18:39

J58i37r37i 67S71y42k40o22r22a 5673459771626

Nenadrzuji oni nejak tem frantikum :-)

0/0
1.2.2016 16:21

L76u59k40á86š 31H26l24o52u23c46a48l 6232820581224

holt kvalita z Vodňan, Kostelce nebo Olomouce se pozná

+8/0
1.2.2016 16:20

J97i10r69i 65S69y74k29o33r79a 5203739591876

:-)

0/0
1.2.2016 16:23

P24e53t30r 89S90o72k33o72l 8122671547751

Hvězdy dělá šéfkuchař a ten si je také většinou i sebere sebou když odchází. Takže ty řeči o tom, že jim tam jen vaří Francouz jsou dost mimo.

+2/0
1.2.2016 16:08

R19a17d44i90m 88S53l87á83d27e24k 3211962783179

Některý z jeho podniků umí i kvalitní potraviny??? Nevěřím.

+5/0
1.2.2016 15:56
Foto

R87o57b36e60r75t 57H66o35r37á69č25e57k 5322196346495

Hodně bych se divil, kdyby jen jedna buňka nabízených potravin prošla Babišovými chemičkami. :-)

+1/0
1.2.2016 15:51

M95i41c25h89a60l 67Š83r42o89u65b84e74k 8694106413330

no ano, základem takový restaurací jsou místní suroviny...

0/0
1.2.2016 15:55
Foto

R21o82b84e75r46t 51H90o96r19á83č78e74k 5742416316785

a hlavně kvalitní :-)

0/0
1.2.2016 15:58

H59o77n28z78a 81F88á56t30o72r 2929695204710

Jestli zvládnou objednávku: Dobré a akorát vychlazené pivo, dršťkovou polévku a ovar s křenem, pak souhlas s hvězdami. Jinak ne, protože podle definice "nestojí za zajížďku".

+2/0
1.2.2016 15:45

V90a64l37e38n91t45i48n 33R58y13b53á50ř 6284790764873

No pokud to vyrábí z těch svojích sra-ček co tu prodává tak opravdu gratuluji ::-):-):-)

+2/0
1.2.2016 15:45

P19e66t58r 43C15u25ř91í80n 1613514311361

Tomu všechno jde! Prvotřídní komouš, estébák, byznysmen, restauratér, ministr,

+5/−1
1.2.2016 15:42

T64o12m52á80š 80F34i27r28b51a46c82h94e82r 9540100734730

Kdyby mu to nešlo, tak není po Kellnerovi druhý nejbohatší čech ;-)

+5/−1
1.2.2016 15:46

J38i63ř19í 79G41a63b36r21i75e65l 8752720554757

Jak pravil režisér Troška: "Žrát se to nedá, ale vypadá to hezky".

+5/−2
1.2.2016 15:40

O49n23d21ř68e55j 60M71a68l92ý 3614573453723

Předpokládám, že tam kostelecké uzeniny nebo vodňanské kuře nepodávají... ;-D

+4/0
1.2.2016 15:30

P83e62t60r 60V24r27a17n32i87k 5224569321481

La Paloma je fain, nekolikrat jsme tam byli na veceri a vzdy velmi prijemny vecer.

+3/0
1.2.2016 15:20
Foto

J26a69n 14Č67e51r54m95á69k 4429808705847

tak vám nevím, ale podle těch fotek bych se raději stavil v obyčejné hospodě na NĚJAKÉM GÁBLU A NEBO ASPOŇ V PŘÍVĚSU NA LANGOŠE ČI BURGRA... Tady bych se fakt nenajedl... ;-D!!

+1/−6
1.2.2016 15:03

M54i23l12a68n 69K56l31o94u90č52e57k 9254157609546

To je dobře, že jste nám to zdrůraznil velkým písmem, že si dáte raději langoš.

+10/−1
1.2.2016 15:06

R47o52m61a11n 64J45a17v44o11r64s35k20i 7136486121503

To máte z hladu, pane Klouček?

+1/−4
1.2.2016 15:08

M81i88l74a68n 14K15l62o27u64č34e36k 9564727229886

Máte pravdu, možná to napsal malým a já to z hladu vidím blbě velkým.

+7/0
1.2.2016 15:11

R62o89m10a57n 26J79a79v15o48r47s78k10i 7146446461283

... že vás názor pana Čermáka dohnal k nejapné reakci.

0/−5
1.2.2016 15:23

M55i87r11o75s35l40a91v 50P42r88o44c45h39á19z59k70a 4886755714290

Taky myslím, že by ti to slušelo více v nějakém bufáčí s mastnou hubou, špinavým ubrusem a nadávající jak je všechno špatně a drahé, souhlas.

+7/−2
1.2.2016 15:07

J12a89k84u70b 11Z82e35m31á34n14e58k 2814283161798

My vás nedržíme.

+1/−2
1.2.2016 15:08

D68a71v46i62d 32S97a58c25h36a 9452438757395

Tak určitě to nedostali zadarmo ...asi v té kuchyni něco umět musi ....jako investice je takový kšeft zajímavý ... na druhou stranu pokud jeho majitel má potřebu někomu pálit "Roundupem" úrodu a jeho podniky žijí jen z dotací tak to trošku ubírá na tom lesku. To ale lidi co tam chodí konzumovat asi nijak zvlášť netrápí....

+7/0
1.2.2016 15:02

M86a18r21t38i71n 26P25l64a12c40h73t51a 1144691261379

Spousta zde diskutujících ještě neměla ani blbej stejk z argentinský krávy a budou tady tlachat o Michelinu.

Vítězný únor tu už nebude......závistiví Češi......;-D

+1/0
1.2.2016 14:59

R40o61m26a33n 38J90a97v51o22r49s31k52i 7746576341663

Ten nastane až MZ jmenuje agenta premiérem:-P.

+3/0
1.2.2016 15:01

P17e94t44r 25S92i30n20k11u89l24e 8655403726213

proč závist? V restauraci se chci najíst. V těchto typech si musím objednat 5 chodů, zatímco u toho steaku se najíte dobře a ještě po jídle nemáte hlad. To je podstatný rozdíl. Vždyť jsou to jen načančané jednohubky

0/0
1.2.2016 15:02

M27i38l42a86n 95K82l27o51u11č95e19k 9684257319946

No právě, někdo si nechce nacpat břicho steakem, ale chce ochutnat různé chody, které si třeba doma nikdy nepřipraví, narozdíl od steaku.

+4/0
1.2.2016 15:04

P71e89t53r 15S16i43n18k35u10l44e 8205513256433

Asi máte pravdu - zní to logicky. Vzdávám se, byť zůstávám u svých priorit

0/0
1.2.2016 15:06

M23i34r67o78s11l32a91v 20P86r61o51c49h65á93z47k16a 4336145874150

Ale jinak ano, jak jsi psal, hra to je, ale chutí, co se do k sobě zkombinovat aby to ladilo a ještě to krásně naaranžovat.

+2/0
1.2.2016 15:09

M27a34r22t34i65n 76N19o13v42o52t85n41ý 7113185860715

Nedávno jsem měl hráškové pyré s kyselýma houbičkama. Výborné.

0/0
1.2.2016 15:19

M51a89r24t98i12n 61P12l91a63c65h77t23a 1864931201169

Aha.... Zase jeden z těch co vypráví , co vživotě na vlastní oč neviděl....zajděte si do Hiltonu a pak tu něco vyprávějteRv

0/0
1.2.2016 15:05

T63o19m25a88s 22A42u22g33u22s88t76y44n 6747206481570

argentinské hovězí je jen fáma pro tupce. Obecně není lepší než jiná hovězí, ale PR se jim povedlo dobře.

I u nás dělají výborné hovězí, ti kteří pochopili, že je potřeba dat bejčkům pohyb a pak nechat maso pěkně stařit.

+1/0
2.2.2016 7:09

R16o74m64a43n 88J87a13v65o31r30s70k10i 7986946251483

I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále. Tak proč by Tricatel (Bureš) nemohl mít micheliny;-).

+2/−1
1.2.2016 14:59

Z42u79z77a91n91a 97K59a18u77f90m85a22n83o67v26á 8538274296177

Copak o to, gratulace. Jen kdyby se tam na stůl nečekalo tři týdny :-/

0/0
1.2.2016 14:56
Foto

T22o38m76á26š 74D16v59o66ř91á70k 7215336277731

Taky mě to strašně mrzí.

Ale co, U Milotů mají volno furt...

0/−1
1.2.2016 14:57

M38i12r94o41s56l64a17v 25P55r64o96c11h89á80z63k13a 4276825784860

Ze zajímavosti jsem mrknul, jestli je to ta ve Stránčicích, tak potěš pánbůh .... sekce ryby: pangasius ))))

0/0
1.2.2016 15:03
Foto

T13o19m64á62š 12D84v42o41ř67á47k 7655666677471

Vy hýřile, já vybírám zde:

http://umilotu.cz/denni-menu/:-)

0/0
1.2.2016 15:10

M55i65r30o21s69l64a98v 95P82r21o28c72h26á77z12k87a 4536385544400

Takže jsem to našel dobře.......no dobrou chuť

+2/0
1.2.2016 15:19

M70i29l46a41n 39K70l31o74u57č17e97k 9404427519356

katův šleh, závitek s nivou a šunkou, to zní lákavě, až se divím, že tam mají volno furt

0/0
1.2.2016 15:13
Foto

T97o82m15á22š 24D86v16o35ř52á44k 7395686647391

:-):-):-)

0/0
1.2.2016 15:18

M79i92r37o22s37l76a35v 28P87r81o98c42h33á48z75k23a 4876395734520

Taky jsem na to zíral a proto jsem se ptal, jestli měl na mysli tuhle putyku, odvážnej člověk, tedy jestli tam není ten jídelníček z minulého století.

0/0
1.2.2016 15:21

J14i15ř47í 26H39u52m64l 5922929962981

a nemusíte sundavat montérky :-P

+1/−2
1.2.2016 15:58

M12i66c45h77a23l 70P27l15e74š98t78i93l 2335231805

Za tři týdny člověku vyhládne... a hlad je co ? Nejlepší kuchař !

+1/0
1.2.2016 14:58

P63e66t59r 39S55i98n93k22u34l73e 8555213816843

Jo, snobů je na světě hodně

+1/0
1.2.2016 14:59

A21u42g35u90s81t 95F75o86r70m61á51n69e34k 6985529350206

Je vidět, že Babišovi otroci dřou jako koně. Škoda, že si jejich šéf nebere z nich příklad.

+1/−1
1.2.2016 14:54

R24a13d58e87k 96Š43a63r51l10á17k 6541219130676

To je zase nenávisti, když se někomu daří. Navíc jeho zásluha je jedině to, že koupil vyhlášenou restauraci s prvotřídním personálem a kuchařem. Pochybuju, že se nějak více zajímá o gastronomii ;-D

+4/0
1.2.2016 14:51

P59e45t29r 62S66i53n13k51u26l14e 8755953966863

No nevím. Když vidím ty jídla na té twitterové fotce, tak díky, ale nemám zájem. Jednou jsem byl do podobné nóbl restaurace pozván. Stálo to majlant a po jídle jsem hledal, co bych si dal k večeři. Prostě není nad pořádnej, minimálně 300 gramovej krvavej steak....

+1/0
1.2.2016 14:48

M84i73r94o68s98l63a41v 18P32r95o24c97h71á48z80k88a 4316755674920

Tohle jsou hrozný žvásty,,,,

+4/−1
1.2.2016 14:50







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.