- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mysi jsou vsude tam kde maji co zrat.
Hospody jsou v poradku, jen clovek musi vedet kam chodit a ne vymetat pajzly ctvrte cenove s menickem za 69kc.
Cha chaaaa. Nenechte se zmast pozlatkem uklizeneho lokalu a drahym jidlem. To co jsem jako rozvozce piva videl v nekterych restauracich bylo na zvraceni a zdaleka neslo o zaplivanou ctyrku.
Takže né kvůli EET ale kvůli špíně. Kdo by to byl řekl. Hned jsem si vzpoměla na lékárny. Když nebudeme dostávat 30Kč za recept tak zkrachujeme. Kolik že jich zkrachovalo?
Znám jednu paní, která nikdy nejedla vařené jídlo v restauraci. Vařené jídlo jedla vždy pouze doma a do práce si nosila jídlo také z domu. Vzpomínám si, jak mně kdysi jednou povídala, že by si vždycky představila v jakých hygienických podmínkách se to jídlo připravuje a nemohla by ho vzít do pusy, jak by se ho štítila. Ani nevím, proč jsem si na ní při prohlížení fotogalerie vzpomněl..
A pečivo z pekárny nebo uzeniny jedla?
Svoboda! V Asii taky nikdo nikoho neomezuje
A neni to omezovani podnikani?
Je, ale jak je vidět, tak ani toto omezení nepomáhá k tomu, aby jídlo bylo připravováno v kvalitních podmínkách.
Tak ono za těch 60 korun za meníčko, co každý čech chce, se mnoho muziky hrát nedá ..