- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Co je ta tom tady zdravémo? Vždyť je to také přesmaženná osolená dochucená hmota?
Prosil bych doplnit do článku ještě jeden a to dle mne ten nejpodstatnější údaj. Tj. Dá se to vůbec "žrát"?
Skoda, ze tenhle opevovany mistr nevenoval stejnou pozornost a peci obyvatelum Nehvizd, jejichz obyvatele jsou obtezovani neskutecnym zapachem z jeho vyroby... Mozna by tech 5 minut mohli venovat i rozhodnuti o instalaci ucinnejsich filtru vzduchu z jejich provozu...
Tak s Tritters mám problém z těchto důvodů: jejich výrobna je uprostřed obytné zástavby obce Nehvizdy a nechutným smradem z výroby (připálený olej) tato firma bezohledně obtěžuje okolí. Měli by se přestěhovat do nějaké průmyslové zóny. Místo sušení tahle firma používá smažení takže chipsy mají mnoho tuku a pachuť oleje a to bohužel toho nejhoršího - používají ten levný palmový olej. Pokud to takhle smaží tak jejich zeleninové chipsy jsou víc zdraví škodlivé než bramborové chipsy smažené na kvalitním slunečnicovém oleji.
Nezdravost chipsů je kvůli vysokému obsahu tuku (díky procesu smažení), ne kvůli tomu, že jsou z brambor. A v tomhle případě bude obsah tuku podobný.
Oni nás budou krmit nakonec tím, že smažené cokoliv je zdravé
Pokud vím, tak cokoliv se ufrituje či usmaží, tak už nejde o zdravý pokrm.
Jsou v pohodě, mě to chutná. Jestli je to zdravé nebo ne, jsem nepřemýšlel. Člověk si to dá občas, tak to nemusí řešit. Snídat to asi nebudu.
Tak chutově špatné nejsou, ale připadají mi dost tučné. Sním tři kousky a už to dál nejde. Jsem plný. Zajímal by mne výrobní proces a co vše do toho dávají. Jinak brambůrky se zeleniny si může udělat každý doma sám.