Diskuze

České chipsy z řepy a mrkve míří do světa, pomáhá i trend zdravé výživy

Na začátku byl chuťový experiment s nejistým výsledkem. Když podnikatel v gastronomii Michael Tretter před pěti lety v tuzemsku rozjížděl výrobu zeleninových chipsů, málokdo tušil, o čem je řeč. Teď však meziroční prodeje rostou nejméně o třicet procent a majitelé chystají i expanzi do zahraničí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J39a64n 16N23o65v27á80k

5. 5. 2016 19:25

Co je ta tom tady zdravémo? Vždyť je to také přesmaženná osolená dochucená hmota?

0 0
možnosti

Kde se to dá koupit ?

0 0
možnosti
TR

Prosil bych doplnit do článku ještě jeden a to dle mne ten nejpodstatnější údaj. Tj. Dá se to vůbec "žrát"?

0 1
možnosti
TT

Skoda, ze tenhle opevovany mistr nevenoval stejnou pozornost a peci obyvatelum Nehvizd, jejichz obyvatele jsou obtezovani neskutecnym zapachem z jeho vyroby... Mozna by tech 5 minut mohli venovat i rozhodnuti o instalaci ucinnejsich filtru vzduchu z jejich provozu...

0 0
možnosti
JS

Tak s Tritters mám problém z těchto důvodů: jejich výrobna je uprostřed obytné zástavby obce Nehvizdy a nechutným smradem z výroby (připálený olej) tato firma bezohledně obtěžuje okolí. Měli by se přestěhovat do nějaké průmyslové zóny. Místo sušení tahle firma používá smažení takže chipsy mají mnoho tuku a pachuť oleje a to bohužel toho nejhoršího - používají ten levný palmový olej. Pokud to takhle smaží tak jejich zeleninové chipsy jsou víc zdraví škodlivé než bramborové chipsy smažené na kvalitním slunečnicovém oleji.

3 2
možnosti
RS

Nezdravost chipsů je kvůli vysokému obsahu tuku (díky procesu smažení), ne kvůli tomu, že jsou z brambor. A v tomhle případě bude obsah tuku podobný.

2 1
možnosti
PV

Oni nás budou krmit nakonec tím, že smažené cokoliv je zdravé ;-D

1 0
možnosti
LN

Pokud vím, tak cokoliv se ufrituje či usmaží, tak už nejde o zdravý pokrm.

5 0
možnosti

Jsou v pohodě, mě to chutná. Jestli je to zdravé nebo ne, jsem nepřemýšlel. Člověk si to dá občas, tak to nemusí řešit. Snídat to asi nebudu.

1 0
možnosti
PH

Tak chutově špatné nejsou, ale připadají mi dost tučné. Sním tři kousky a už to dál nejde. Jsem plný. Zajímal by mne výrobní proces a co vše do toho dávají. Jinak brambůrky se zeleniny si může udělat každý doma sám.

3 0
možnosti