- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Klasický "mlíčák" s kakaem, loupákem, saláty, vaječnou omeletou, a třeba i s dršťkovou.
Všechny fast foods, jsou jen blýskavou bublinou na konzumní rychlovýkrm.
Já tedy nevím, ale radši bych řetězec kvalitních restaurací než pizzerií. Pizzerie je pomalu na každém rohu a i na těch nejšpinavějších sídlištích.
Já jsem se pizzy přejedl v 90-tých letech, když byl boom Pizerií v ČR. Teď už si jí dávám jen vyjímečně.
Ale Italskou pizzu v Itálii jsem měl vícekrát a nic moc. Tak záleží co to bude.
Takový PizzaHut se tady moc nechytil.
Češi za pizzu duši neprodají. A hlavně si potrpí na kvalití ingredience a přípravu. Jinak jsou ty pizzy prostě blaf.
Víc řetězců do Česka.
Pizzerie mám ráda, ale třeba na Ostravsku jsou v téměř každé ulici. Restaurace zejí prázdnotou, nechápu jak se uživí.
Nektere pizzerie v CR jsou lepsi nez v italii, jsem zvedavej... Ale asi to je stejny tozdil jako dat si hamburger v restauraci, taky je to mnohem lepsi nez z mc donaldu...
ať jdou s těma jedama do pr. Ani červi to nežerou
Ceske jidlo je tak vyborne, ze si USA muze jejich pizzu strcit do...
Podle nadpisu jsem doufal v Pizza Hut, ale tohle taky vůbec nezní špatně :)
jj vypadá to dobře. Snad otevřou i Brno, ty plky v článku o patriotismu sem nepochopil.
"Tajný recept" ? ! Ten měla i Koka kola, a "nejtajněší přísadou" v ní byla a je kyselina fosforečná .
ten recept je pořád tajný skrývá se totiž pod slovem aroma které je kryto obchodním tajemstvím.
Nicméně musím říct že chuťově je konzervování kyselinou fosforečnou mnohem příjemnější než třeba benzoanem sodným - Kofola a pak většina levných bžund.