Diskuze

V Česku se zrodil evropský unikát: prodej točené zmrzliny přímo do auta

V Opočně se smetanová zmrzlina vyrábí už od roku 1956. Dnes mlékárna Bohemilk zásobuje zmrzlinovou směsí pro výrobu točených zmrzlin na dva tisíce prodejních míst. Podle obchodního ředitele Pavla Plška obliba točené zmrzliny stále stoupá a její prodeje rostou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při nákupu rodinného balení zmrzliny si dávejte pozor na "zmrzlinový krém s rostlinným tukem" je to napsáno vespod na krabičce. Měli jsme ji od Algidy a CartedOr, či jak se to píše.

Nikdy bych nevěřil že je toto, jakákoliv firma schopna prodat lidem ke konzumaci.

Po téhle zkušenosti děláme zmrzlinu sami doma.

0 0
možnosti

P98e96t87r 40B58á90č59a

6. 7. 2016 22:15

Uz je prezmrzlinovano, pomale na kazdym rohu, ze uz ani nezastavuji.

0 0
možnosti

V79í69t 36P35á53n49í42k

5. 7. 2016 12:45

"Něco podobného můžete vidět také u piva. V hospodě mají třeba slunečníky Krušovice a točí se tam Zlatopramen"

To bude asi tím, že to patří pod stejnou značku...;-D

1 0
možnosti

Jojo. U nás v hospodě mají slunečníky od Prazdroje a točejí tam i Gambrinus a Kozla...:-)

1 0
možnosti

Jo kde jsou ty doby, kdy vanilková byla z vanilky a ne z ethylvanilínu. Opočenská je sice v porovnání s ostatními točenými zmrzlinami o trochu kvalitnější, ale pořád je to víceméně chemie. A na moje kritéria nemá - zmrzlina musí být z opravdového ovoce, vanilková z vanilkových lusků a samozřejmě musí být ze smetany. Za takovou dám klidně i 60-90Kč za kopeček.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane pokud bude vše z přírodních produktů potom si na ten kopeček připravte tak 60-70000Kč , kozí mléko od koziček které se pásly na horské louce za ranní rosy , sníh z velehor Atlasu , vanilka z Madagaskaru která dozrála na stromě , případné ovoce sklízené také za ranní rosy , a to vše letecky dopravené do vašeho domu plus Arabský kuchař-cukrář který vám zmrzlinu připraví protože pokud je starší dvou hodin už to není originál !

2 0
možnosti
Foto

J74a70n 92Č80e73r71m90á82k

5. 7. 2016 10:11

opočenská je nejlepší a v podstatě si ani jinou nedávám... Ani tu Babišovku, která se nyní začíná dost objevovat...:-P

1 2
možnosti

Pan zmrzlinář kupodivu asi není pivař, protože jeho příklad je úplná pitomost, protože Krušovice a Zlatopramen mají BOHUŽEL jednoho vlastníka jménem HEINEKEN. Pivo si vozí stejným autem například.

1 0
možnosti

jestli jezdí do Jičína, tak jde na zmrzlinu před Tesco, takovej vodovej hnus co tam vydávaj za opočenskou jsem široko daleko neměl

1 0
možnosti

Haagen-Dazs! Nejlepsi a bohuzel i nejdrazsi.

0 2
možnosti

Vážně vám tahle směs chutná ?8-o

sušené mléko, guarová guma, cukr, stabilizátor E 1450, dextróza, alginát sodný, kakaový prášek, emulgátor E471, guarová guma, mletý svatojánský chléb, umělá aromatická látka ethylvanilin ...

0 6
možnosti

Po pravde? Chutna, a moc. Do ted jsem nemel potrebu zjistovat z ceho je a dokonce jsme myslel, ze je z rostlinnych tuku. Takze ja nic nemenim a zustavam u opocenske :-)

9 1
možnosti

Opocenska je skvělá a jinou si ani nedávám. Ano pokud pravý český podnikatylek ředí a ředí až naředí, tak pak je to bída, ale to těžko výrobce vždy podchytí. Jediné místo kde koupím jinou než opocenskou je Konecchlumí na trase Hradec Jičín, tam mají domácí výrobu a ta je ještě lepší. Bohužel ji mají jen tam.

7 0
možnosti

U nas jsem se zeptala jednoho prodejce na zmrzlinu kvuli pocitu, ze je naredena a prechlazena. Tvrdil, ze je to stojem a od prichuti, ale ja kupuji prevazne vanilkovou a mam srovnani. Tocena vanilkova ma byt mlecna nebo smetanova pevne kremova a ne nastavovany ledovy cosi. Ke svindliri jsem sezonu nesla, casem zas dostal sanci a je to lepsi, ale ne vzdy je to uplne bez much. Nastesti prodejci pribyvaji.

4 0
možnosti