- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak á nevím, tušíte vůbec, že ten prášek, který tady zavrhujete, má téměř stejné složení jako starý Mixar, ze kterého se dělaly zmrzliny za totáče po celé republice ?
Chtěl bych opravdu vědět, kde v ČR prodávají zmrzlinu vyrobenou starým způsobem, který, mimochodem, předpokládá čerstvá vejce.
Normální zmrzlina a lidé jsou na ni jako vosy - pěknej obchodní tah - jjj
Mně ta zmzlina chutná, nehcápu ty bludy a řeči o tom jak je špatná....prodává se už desítky let a nikdy jsem neslyšel, žře by si na ni někdo stěžoval....já jim fandím...
nejlepší zmrzliny jsem jedl od Italů a ještě lepší od Makedonců.... Opočno se dá jíst...ale nesahá těm top po kotníky, je to průměr...a tenhle článek...? PR
lidska blbost je v podstate neomezena, pokud lidi jsou ochotni kupovat Kostelecke uzeniny tak proc ne zmrzlinu.
víte on už se Babiš pár let snaží dostat Opočno na kolena a koupit ho ,šel tak daleko že přetáhnul a přeplatil klíčové zaměstnance a ti mu ted míchají TATRU , zatím se Opočno srží , je otázkou jak dlouho vydrží vzdorovat všemu co na ně Babiš posílá
prodávám opočno pět let a nemám jedinou reklamaci a staví mi tu z celé republiky i němci , facebook ,,zmrzlina Obora ,, a nestěžuji si že bych se nudil bez práce a protože stojím na vlastním můžu si dovolit porci za dvacku , ne každý kdo tvrdí že má opočno má opravdu opočno a ne každý kdo tvrdí že má stroj na výrobu zmrzliny má opravdu stroj na výrobu zmrzliny :-) asi tak
Směs na výrobu zmrzliny hmm. Tak dobrou chuť.
Myslím, že by tomu měli dát nějaký jiný název. Zmrzlina se opravdu z prášku nedělá.
Nevím čím to je, ale zmrzlina z Opočna prakticky nemá konkurenci.
Buď má majitel té sušárny v idnesu kamaráda, který mu tady dělá obden zadarmo reklamu, anebo se to celé chystá koupit Babiš a reklamu už dopředu dělá svému budoucímu podniku. Jinak si tu frekvenci článků a nadšení z opočenských výrobků nedovedu vysvětlit.
Zmrzlině z Opočna se vyhýbám, naštěstí vždy najdu jejich reklamu u prodejce. Neříkám, že se nedá sníst, ale je to jak šunkový salámek z albertu s 55% masa - šizené. Např v Brně jsem chodíval na výbornou zmrzku v Bystrci v cukrárně u konečné busu a letos nepříjemné překvápko - Opočno. Už mne tam neuvidí a mou ženu, která na tu zmrzku ráda jela přes půl Brna taky ne.
a budete to mít se zmrzkou horší opočenská je sice jednodušší podnikání rozmixovat prášek a zchladit ,ale drží si stálou kvalitu a lidí ji baští 20-25 za ní dají tak není důvod dělat nákladově dražší zmrzlinu