Diskuze

Zmrzlina z Opočna je k mání v Asii. Ráda by se podívala i do Číny

Cukrárny, koupaliště i stánky u silnic začala se startem sezony zavážet opočenská mlékárna Bohemilk svou směsí pro výrobu tradiční točené zmrzliny. Některé se nacházejí i v tisíce kilometrů vzdáleném Bangkoku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak á nevím, tušíte vůbec, že ten prášek, který tady zavrhujete, má téměř stejné složení jako starý Mixar, ze kterého se dělaly zmrzliny za totáče po celé republice ?

Chtěl bych opravdu vědět, kde v ČR prodávají zmrzlinu vyrobenou starým způsobem, který, mimochodem, předpokládá čerstvá vejce.

0 0
možnosti

Normální zmrzlina a lidé jsou na ni jako vosy - pěknej obchodní tah - jjj:-)

0 0
možnosti

Mně ta zmzlina chutná, nehcápu ty bludy a řeči o tom jak je špatná....prodává se už desítky let a nikdy jsem neslyšel, žře by si na ni někdo stěžoval....já jim fandím...R^

4 2
možnosti

nejlepší zmrzliny jsem jedl od Italů a ještě lepší od Makedonců.... Opočno se dá jíst...ale nesahá těm top po kotníky, je to průměr...a tenhle článek...? PR

1 3
možnosti
Foto

lidska blbost je v podstate neomezena, pokud lidi jsou ochotni kupovat Kostelecke uzeniny tak proc ne zmrzlinu.;-D

0 4
možnosti
Foto

víte on už se Babiš pár let snaží dostat Opočno na kolena a koupit ho ,šel tak daleko že přetáhnul a přeplatil klíčové zaměstnance a ti mu ted míchají TATRU , zatím se Opočno srží , je otázkou jak dlouho vydrží vzdorovat všemu co na ně Babiš posílá

5 0
možnosti
Foto

prodávám opočno pět let a nemám jedinou reklamaci a staví mi tu z celé republiky i němci , facebook ,,zmrzlina Obora ,, a nestěžuji si že bych se nudil bez práce a protože stojím na vlastním můžu si dovolit porci za dvacku , ne každý kdo tvrdí že má opočno má opravdu opočno a ne každý kdo tvrdí že má stroj na výrobu zmrzliny má opravdu stroj na výrobu zmrzliny :-) asi tak

2 0
možnosti

Směs na výrobu zmrzliny hmm. Tak dobrou chuť.

Myslím, že by tomu měli dát nějaký jiný název. Zmrzlina se opravdu z prášku nedělá.

1 1
možnosti

Nevím čím to je, ale zmrzlina z Opočna prakticky nemá konkurenci.

4 1
možnosti

Buď má majitel té sušárny v idnesu kamaráda, který mu tady dělá obden zadarmo reklamu, anebo se to celé chystá koupit Babiš a reklamu už dopředu dělá svému budoucímu podniku. Jinak si tu frekvenci článků a nadšení z opočenských výrobků nedovedu vysvětlit.

10 0
možnosti

J77i16ř28í 21Š71v91a95g59r

10. 7. 2016 21:27

B je správně.

1 0
možnosti

Zmrzlině z Opočna se vyhýbám, naštěstí vždy najdu jejich reklamu u prodejce. Neříkám, že se nedá sníst, ale je to jak šunkový salámek z albertu s 55% masa - šizené. Např v Brně jsem chodíval na výbornou zmrzku v Bystrci v cukrárně u konečné busu a letos nepříjemné překvápko - Opočno. Už mne tam neuvidí a mou ženu, která na tu zmrzku ráda jela přes půl Brna taky ne.

5 6
možnosti

a budete to mít se zmrzkou horší opočenská je sice jednodušší podnikání rozmixovat prášek a zchladit ,ale drží si stálou kvalitu a lidí ji baští 20-25 za ní dají tak není důvod dělat nákladově dražší zmrzlinu

1 0
možnosti