- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak moment: oni 12.8. varují před konzumací výrobku s datem spotřeby 22.7. a 11.8.? To by toho dvanáctého srpna snad už v prodeji ani nemělo být. Anebo jak je to vlastně myšleno?
Taky varují před konzumací, ne před nákupem...
Losos není mořský savec a uzení je tepelná úprava,takže larvy by to mělo zničit.Ten článek je špatně napsaný.
Ryby jsou hostitelé jen jednoho vývojového stadia, studené uzení není tepelná úprava.
Uzený losos Nekton jsem zkusil a nechutnal mi. Je to špatný výrobek. Jsou chutnější...
V pohodě, tuhle značku neznám a nekupuju, pravděpodobně půjde o nejlevnější dobrotu... Už deset let kupuji jednu, nevím jak se jmenuje, poznám to vždy podle obalu a jsem spokojen!
Po těch všech průserech nechápu, jak může někdo v Albertu nekupovat...
Mě by zajímalo, kterej šílenec si může koupit výrobek značky NEKTON.
Já myslím, že to je akorát úprava specifická pro náš trh. "Češi to tak chtějí", brání se prodejce.
Losos z velkochovu je větší hnus než kuře z maloklece....
z maloklece z Vodňan od bureše
Polákům se nějak nedaří. Když to není listerie (http://www.bezpecnostpotravin.cz/varovani-spotrebitelum-platky-uzeneho-lososa-s-listerii.aspx), je to parazit.