Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Test grilovacích omáček: sladší než zmrzlina, třetinu obsahu tvoří cukr

Barbecue omáčky jsou průmyslový produkt se všemi svými klady i­ zápory. Jsou rychle po ruce, ale také plné složek, které bychom si do nich doma rozhodně nedali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E86v86a 93K88r55y92š30k52o55v66á 6791689600205

Ta na tzv. "barbecue omáčku" jsem alergická, potvrdilo se mi to přímo v USA. Reakce nebyla ani tak bouřlivá, za to docela bolestivá takže k této šílenosti se už ani nepřiblížím takový je to pro mě hnus:-P:-P:-P

0/0
13.9.2016 8:27

R58o23m97a35n 58Š30i90m75o43n 2619811810278

Barbecue omáčkám vytkli jejich pálivost.. No to si pak musí kupovat kečup a ne pálivé omáčky.

0/0
16.8.2016 19:25

B14o72r66i29s 31Š63i96r79o27k38ý 4705216841219

I po tom kupovaném kečupu bych se osypal.

0/0
17.8.2016 13:09

J97a17n 79P24r59á35z27a 5934168773460

No mezi námi, testovat "barbecue" omáčky a stěžovat si, že ta omáčka chutná po kouři může jen pitomec. ;-D

+1/0
16.8.2016 18:08

D85a86n 66M21a52c42h16o72l75d26a 8797882474572

jak tohle muze nekdo kupovat, to je to same jako predem nalozene maso vakuovane v pytliku. To je takovy problem na to naplacat trochu koreni, horcice a bylinek, podle toho jak chcu aby mi to chutnalo? Naloženi pul kila masa trva do 10ti minut max

0/0
16.8.2016 12:54

L15u63d40v40í84k 37G23a73j19d91o68š63í46k 2325553984192

Jo jo.

Schopnosti našich (nejen) domácích "mistrů kuchařů" spočívají často v tom, jak dovedou vybírat v supermarketu. Zajímavé je, že u grilování to platí více než u jiného vaření.

Nezabíjíme chuť umělými dochucovadly!

Podobné srágory není vůbec žádný důvod kupovat.

0/0
16.8.2016 11:10

R66o88m81a45n 75L39i68p74s94k64ý 2489183949

A co takhle napsat něco konkrétního? Tohle mi přijde jako článek o testu automobilů z kterého se dozvíme, že všechna auta jezdí na benzín nebo naftu, ale autor už nenapíše, která značka na co jezdí a jakou má spotřebu. Takže zcela zbytečný článek.Rv

+5/0
16.8.2016 8:35

L28u27d41v65í53k 71G86a63j30d49o32š22í77k 2745513884942

Pochopil jste, že to konkrétní je v MF Dnes a tohle je jen reklama, abyste si noviny koupil?

+3/0
16.8.2016 11:05

R82o26m76a16n 23L10i64p22s39k33ý 2709653899

Tak tohle mě ke koupi novin určitě nepřesvědčí.;-D

0/0
16.8.2016 11:18

A72l74e64n24a 73R51i31s80o78v82á 4216550459485

Nějak jsem nikdy nepochopila, že si lidi na kus grilované flákoty lejou něco tak divnýho. Asi pro sjednocení chuti?:-P

+2/−1
16.8.2016 7:59
Foto

T59o33m96á64š 26D84v10o80ř31á41k 3875153276766

Víš,co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Co?

Majonézu.

Uhhh,neee!!!

Navlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj...:-)

+4/0
16.8.2016 9:01

P53e23t48r 25S96c40h76w56a56r63z 7118109663241

Na hranolky se vždycky dávala tatarka. Móda lejt na všechno tuny kečupu přišla až po revoluci ;-D

0/0
16.8.2016 12:45

M14a42r64t59i77n 60R15u87z42i67c54k79a 1892908536327

Tatrarka ano, ale jen u nas, ... jinde je to majoneza...

0/0
16.8.2016 17:31

P35e68t33r 53S36c64h44w94a58r14z 7708129753421

Jasně. Furt lepší než kečup.

0/0
16.8.2016 18:28

A63n26t28o84n76í87n 75Z38e36l65e71n64ý 2804803701266

Když jsme grilovali mamuty u Velké zelené řeky co teče ze zasněžených hor, tak jsme žádnou grilovací omáčku nepotřebovali.

0/0
16.8.2016 7:43

P50e84t13e34r 38V42a75ň22u86š48a97n69i11k 4727886126222

nejlepsi je imho HP omacka, kdyz sem byl v skotsku tak jsem bral asi litr domu, vynikajici!R^

0/0
16.8.2016 7:36
Foto

T98o13m37á61š 14D24v64o56ř95á41k 3675813706826

Mají jí i v Tescu, asi za 40,-Kč.

0/0
16.8.2016 9:36

F62i33l41i63p 85Č97e50r13ň31a50n15s97k37ý 3893161376631

Takovou omáčku jsem si jednou koupil, protože jsem byl líný si udělat vlastní. Použil jsem jenom trošku a zbytek jsem vyhodil.

+1/−1
16.8.2016 6:39

L75e68o51p81o76l43d 64P46r70o48k77e41š 8109184407

Maso má chutnat jako maso. Taková je doba , pseudokuchaři v Tv tvrdí , že svíčková je omáčka , Babišovo kuře bez kila koření chutná jak polyester a zdravá výživa se stává modlou.

+7/0
16.8.2016 6:29

T25o65m44á45š 68T18a13t14í71č95e81k 5860562160868

Test zbytečný. Nakupovači kečupů se takovými intelektuálními činnostmi jako čtení nezabývají. :-)

+1/−4
16.8.2016 6:15

P73e49t68r 76S90t22r29a11k85a 9897767275243

Uprimne, pokud je kvalitni maso, nepotrebuje zadne omacky, ktere tak akorat prehlusi chut masa. Sul, pepr, nejake cerstve bylinky. Tot vse. Pokud nekdo opravdu vyzaduje omacku, udelat doma. Je to rychle...

+12/0
16.8.2016 5:47

F58i72l70i30p 42Č74e81r70ň55a69n67s55k71ý 3643791856931

Není špatné udělat si omáčku třeba z výpeku toho masa.

0/0
16.8.2016 6:40

P56e18t40r 82B74ř37é72ť33a 26N27o95v64á57k 8550913906870

Jak se udělá výpek u masa co se griluje? ;-D

0/0
16.8.2016 8:50
Foto

T54o97m34á60š 54D81v33o25ř28á79k 3115313286576

Když budete grilovat žebra, tak je dobré si je trochu předpéct.

A máte výpek ke grilovanému masu, jako báseň. :-)

0/0
16.8.2016 9:38

P48e25t90r 43B67ř86é40ť83a 45N97o95v25á56k 8840163966230

To slyším poprvé, ale může to fungovat :-)

0/0
16.8.2016 9:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.