Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Test grilovacích omáček: sladší než zmrzlina, třetinu obsahu tvoří cukr

Barbecue omáčky jsou průmyslový produkt se všemi svými klady i­ zápory. Jsou rychle po ruce, ale také plné složek, které bychom si do nich doma rozhodně nedali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E60v50a 58K31r55y65š33k43o62v38á 6561249280755

Ta na tzv. "barbecue omáčku" jsem alergická, potvrdilo se mi to přímo v USA. Reakce nebyla ani tak bouřlivá, za to docela bolestivá takže k této šílenosti se už ani nepřiblížím takový je to pro mě hnus:-P:-P:-P

0/0
13.9.2016 8:27

R86o97m15a28n 11Š56i64m22o65n 2279921160138

Barbecue omáčkám vytkli jejich pálivost.. No to si pak musí kupovat kečup a ne pálivé omáčky.

0/0
16.8.2016 19:25

B60o60r24i74s 39Š41i53r50o72k18ý 4195736961789

I po tom kupovaném kečupu bych se osypal.

0/0
17.8.2016 13:09

J80a58n 28P91r53á76z86a 5124218833340

No mezi námi, testovat "barbecue" omáčky a stěžovat si, že ta omáčka chutná po kouři může jen pitomec. ;-D

+1/0
16.8.2016 18:08

D79a64n 28M95a38c91h14o61l59d29a 8827112244802

jak tohle muze nekdo kupovat, to je to same jako predem nalozene maso vakuovane v pytliku. To je takovy problem na to naplacat trochu koreni, horcice a bylinek, podle toho jak chcu aby mi to chutnalo? Naloženi pul kila masa trva do 10ti minut max

0/0
16.8.2016 12:54

L83u85d31v45í35k 95G18a36j58d84o40š17í97k 2115623354722

Jo jo.

Schopnosti našich (nejen) domácích "mistrů kuchařů" spočívají často v tom, jak dovedou vybírat v supermarketu. Zajímavé je, že u grilování to platí více než u jiného vaření.

Nezabíjíme chuť umělými dochucovadly!

Podobné srágory není vůbec žádný důvod kupovat.

0/0
16.8.2016 11:10

R58o12m90a15n 61L88i32p75s79k27ý 2699453299

A co takhle napsat něco konkrétního? Tohle mi přijde jako článek o testu automobilů z kterého se dozvíme, že všechna auta jezdí na benzín nebo naftu, ale autor už nenapíše, která značka na co jezdí a jakou má spotřebu. Takže zcela zbytečný článek.Rv

+5/0
16.8.2016 8:35

L61u75d26v76í71k 92G10a79j75d58o37š71í38k 2685213964832

Pochopil jste, že to konkrétní je v MF Dnes a tohle je jen reklama, abyste si noviny koupil?

+3/0
16.8.2016 11:05

R15o59m96a92n 19L52i22p89s78k34ý 2429233589

Tak tohle mě ke koupi novin určitě nepřesvědčí.;-D

0/0
16.8.2016 11:18

A26l89e66n23a 64R78i41s80o34v89á 4426710789355

Nějak jsem nikdy nepochopila, že si lidi na kus grilované flákoty lejou něco tak divnýho. Asi pro sjednocení chuti?:-P

+2/−1
16.8.2016 7:59
Foto

T42o77m88á60š 62D64v82o42ř63á84k 3325673656726

Víš,co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Co?

Majonézu.

Uhhh,neee!!!

Navlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj...:-)

+4/0
16.8.2016 9:01

P64e81t23r 75S46c61h98w21a80r71z 7558559283521

Na hranolky se vždycky dávala tatarka. Móda lejt na všechno tuny kečupu přišla až po revoluci ;-D

0/0
16.8.2016 12:45

M34a35r16t59i47n 73R85u56z11i44c81k60a 1922428576127

Tatrarka ano, ale jen u nas, ... jinde je to majoneza...

0/0
16.8.2016 17:31

P38e42t20r 74S17c68h18w28a95r41z 7738429653181

Jasně. Furt lepší než kečup.

0/0
16.8.2016 18:28

A88n17t19o64n89í39n 58Z25e17l28e98n78ý 2344223411636

Když jsme grilovali mamuty u Velké zelené řeky co teče ze zasněžených hor, tak jsme žádnou grilovací omáčku nepotřebovali.

0/0
16.8.2016 7:43

P11e16t77e33r 68V26a22ň17u76š26a66n97i41k 4517426216242

nejlepsi je imho HP omacka, kdyz sem byl v skotsku tak jsem bral asi litr domu, vynikajici!R^

0/0
16.8.2016 7:36
Foto

T44o36m92á52š 83D77v67o71ř78á27k 3125563186896

Mají jí i v Tescu, asi za 40,-Kč.

0/0
16.8.2016 9:36

F82i16l63i76p 71Č36e87r83ň29a89n95s56k22ý 3233911266751

Takovou omáčku jsem si jednou koupil, protože jsem byl líný si udělat vlastní. Použil jsem jenom trošku a zbytek jsem vyhodil.

+1/−1
16.8.2016 6:39

L76e65o66p20o77l15d 70P57r31o98k65e96š 8479934147

Maso má chutnat jako maso. Taková je doba , pseudokuchaři v Tv tvrdí , že svíčková je omáčka , Babišovo kuře bez kila koření chutná jak polyester a zdravá výživa se stává modlou.

+7/0
16.8.2016 6:29

T30o17m76á25š 34T86a64t49í86č55e51k 5730622860318

Test zbytečný. Nakupovači kečupů se takovými intelektuálními činnostmi jako čtení nezabývají. :-)

+1/−4
16.8.2016 6:15

P54e58t86r 11S36t79r51a32k71a 9377587165233

Uprimne, pokud je kvalitni maso, nepotrebuje zadne omacky, ktere tak akorat prehlusi chut masa. Sul, pepr, nejake cerstve bylinky. Tot vse. Pokud nekdo opravdu vyzaduje omacku, udelat doma. Je to rychle...

+12/0
16.8.2016 5:47

F14i87l28i32p 52Č12e51r91ň16a25n11s50k89ý 3113271326321

Není špatné udělat si omáčku třeba z výpeku toho masa.

0/0
16.8.2016 6:40

P62e95t94r 44B77ř20é48ť59a 92N77o50v64á53k 8520963376570

Jak se udělá výpek u masa co se griluje? ;-D

0/0
16.8.2016 8:50
Foto

T35o82m66á32š 51D19v84o78ř62á51k 3715983846886

Když budete grilovat žebra, tak je dobré si je trochu předpéct.

A máte výpek ke grilovanému masu, jako báseň. :-)

0/0
16.8.2016 9:38

P50e15t48r 15B94ř20é28ť69a 20N17o83v91á18k 8720503516700

To slyším poprvé, ale může to fungovat :-)

0/0
16.8.2016 9:58





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.