Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Test grilovacích omáček: sladší než zmrzlina, třetinu obsahu tvoří cukr

Barbecue omáčky jsou průmyslový produkt se všemi svými klady i­ zápory. Jsou rychle po ruce, ale také plné složek, které bychom si do nich doma rozhodně nedali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E19v21a 72K30r49y48š29k31o43v72á 6301179140595

Ta na tzv. "barbecue omáčku" jsem alergická, potvrdilo se mi to přímo v USA. Reakce nebyla ani tak bouřlivá, za to docela bolestivá takže k této šílenosti se už ani nepřiblížím takový je to pro mě hnus:-P:-P:-P

0/0
13.9.2016 8:27

R81o82m46a66n 52Š67i68m95o11n 2769211100318

Barbecue omáčkám vytkli jejich pálivost.. No to si pak musí kupovat kečup a ne pálivé omáčky.

0/0
16.8.2016 19:25

B27o79r14i86s 31Š15i29r22o88k80ý 4625836311669

I po tom kupovaném kečupu bych se osypal.

0/0
17.8.2016 13:09

J95a15n 88P15r20á68z58a 5794738113320

No mezi námi, testovat "barbecue" omáčky a stěžovat si, že ta omáčka chutná po kouři může jen pitomec. ;-D

+1/0
16.8.2016 18:08

D50a92n 82M66a52c14h34o48l70d17a 8317212554492

jak tohle muze nekdo kupovat, to je to same jako predem nalozene maso vakuovane v pytliku. To je takovy problem na to naplacat trochu koreni, horcice a bylinek, podle toho jak chcu aby mi to chutnalo? Naloženi pul kila masa trva do 10ti minut max

0/0
16.8.2016 12:54

L13u27d37v76í63k 33G76a70j15d83o73š43í79k 2155203264162

Jo jo.

Schopnosti našich (nejen) domácích "mistrů kuchařů" spočívají často v tom, jak dovedou vybírat v supermarketu. Zajímavé je, že u grilování to platí více než u jiného vaření.

Nezabíjíme chuť umělými dochucovadly!

Podobné srágory není vůbec žádný důvod kupovat.

0/0
16.8.2016 11:10

R21o54m17a57n 13L95i71p95s97k94ý 2409273429

A co takhle napsat něco konkrétního? Tohle mi přijde jako článek o testu automobilů z kterého se dozvíme, že všechna auta jezdí na benzín nebo naftu, ale autor už nenapíše, která značka na co jezdí a jakou má spotřebu. Takže zcela zbytečný článek.Rv

+5/0
16.8.2016 8:35

L57u44d81v83í97k 22G19a75j56d72o55š85í68k 2155953474292

Pochopil jste, že to konkrétní je v MF Dnes a tohle je jen reklama, abyste si noviny koupil?

+3/0
16.8.2016 11:05

R59o15m89a12n 20L94i48p37s57k19ý 2799723679

Tak tohle mě ke koupi novin určitě nepřesvědčí.;-D

0/0
16.8.2016 11:18

A61l80e72n20a 52R55i11s32o70v38á 4426180989455

Nějak jsem nikdy nepochopila, že si lidi na kus grilované flákoty lejou něco tak divnýho. Asi pro sjednocení chuti?:-P

+2/−1
16.8.2016 7:59
Foto

T40o10m39á49š 84D36v91o98ř92á97k 3815523536796

Víš,co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Co?

Majonézu.

Uhhh,neee!!!

Navlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj...:-)

+4/0
16.8.2016 9:01

P72e12t72r 80S28c46h92w82a28r17z 7338339373751

Na hranolky se vždycky dávala tatarka. Móda lejt na všechno tuny kečupu přišla až po revoluci ;-D

0/0
16.8.2016 12:45

M13a14r66t40i81n 62R40u38z21i77c78k42a 1272758546797

Tatrarka ano, ale jen u nas, ... jinde je to majoneza...

0/0
16.8.2016 17:31

P20e59t57r 28S79c26h58w68a15r35z 7648229623461

Jasně. Furt lepší než kečup.

0/0
16.8.2016 18:28

A66n65t29o67n75í65n 31Z77e47l86e48n89ý 2494423511176

Když jsme grilovali mamuty u Velké zelené řeky co teče ze zasněžených hor, tak jsme žádnou grilovací omáčku nepotřebovali.

0/0
16.8.2016 7:43

P68e24t49e10r 40V78a52ň26u26š55a84n85i24k 4337926356132

nejlepsi je imho HP omacka, kdyz sem byl v skotsku tak jsem bral asi litr domu, vynikajici!R^

0/0
16.8.2016 7:36
Foto

T56o65m25á94š 60D19v35o21ř44á92k 3365493416396

Mají jí i v Tescu, asi za 40,-Kč.

0/0
16.8.2016 9:36

F19i77l65i92p 22Č15e93r32ň26a65n87s88k32ý 3493141326621

Takovou omáčku jsem si jednou koupil, protože jsem byl líný si udělat vlastní. Použil jsem jenom trošku a zbytek jsem vyhodil.

+1/−1
16.8.2016 6:39

L10e34o66p55o17l48d 59P12r97o54k49e30š 8529404807

Maso má chutnat jako maso. Taková je doba , pseudokuchaři v Tv tvrdí , že svíčková je omáčka , Babišovo kuře bez kila koření chutná jak polyester a zdravá výživa se stává modlou.

+7/0
16.8.2016 6:29

T33o28m44á53š 84T23a24t68í19č43e60k 5300722440538

Test zbytečný. Nakupovači kečupů se takovými intelektuálními činnostmi jako čtení nezabývají. :-)

+1/−4
16.8.2016 6:15

P46e32t21r 53S32t27r78a38k84a 9217197855723

Uprimne, pokud je kvalitni maso, nepotrebuje zadne omacky, ktere tak akorat prehlusi chut masa. Sul, pepr, nejake cerstve bylinky. Tot vse. Pokud nekdo opravdu vyzaduje omacku, udelat doma. Je to rychle...

+12/0
16.8.2016 5:47

F54i91l33i71p 25Č67e45r91ň67a80n13s27k55ý 3493531416471

Není špatné udělat si omáčku třeba z výpeku toho masa.

0/0
16.8.2016 6:40

P38e25t51r 77B80ř15é75ť16a 18N69o79v95á27k 8740553386130

Jak se udělá výpek u masa co se griluje? ;-D

0/0
16.8.2016 8:50
Foto

T59o33m69á16š 38D49v72o38ř78á85k 3285843516236

Když budete grilovat žebra, tak je dobré si je trochu předpéct.

A máte výpek ke grilovanému masu, jako báseň. :-)

0/0
16.8.2016 9:38

P61e81t45r 67B77ř48é44ť38a 50N55o89v20á91k 8390833966100

To slyším poprvé, ale může to fungovat :-)

0/0
16.8.2016 9:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.