Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Test grilovacích omáček: sladší než zmrzlina, třetinu obsahu tvoří cukr

Barbecue omáčky jsou průmyslový produkt se všemi svými klady i­ zápory. Jsou rychle po ruce, ale také plné složek, které bychom si do nich doma rozhodně nedali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E61v18a 33K12r29y12š70k48o88v70á 8126607506185

Ta na tzv. "barbecue omáčku" jsem alergická, potvrdilo se mi to přímo v USA. Reakce nebyla ani tak bouřlivá, za to docela bolestivá takže k této šílenosti se už ani nepřiblížím takový je to pro mě hnus:-P:-P:-P

0/0
13.9.2016 8:27

R39o52m35a46n 51Š88i84m98o45n 2389131880798

Barbecue omáčkám vytkli jejich pálivost.. No to si pak musí kupovat kečup a ne pálivé omáčky.

0/0
16.8.2016 19:25

B72o76r19i18s 35Š30i10r27o70k84ý 4455406341149

I po tom kupovaném kečupu bych se osypal.

0/0
17.8.2016 13:09

J70a61n 43P72r41á74z53a 5934978853890

No mezi námi, testovat "barbecue" omáčky a stěžovat si, že ta omáčka chutná po kouři může jen pitomec. ;-D

+1/0
16.8.2016 18:08

D17a11n 59M62a71c93h97o39l31d96a 8707792624752

jak tohle muze nekdo kupovat, to je to same jako predem nalozene maso vakuovane v pytliku. To je takovy problem na to naplacat trochu koreni, horcice a bylinek, podle toho jak chcu aby mi to chutnalo? Naloženi pul kila masa trva do 10ti minut max

0/0
16.8.2016 12:54

L40u50d90v68í67k 89G15a27j83d24o46š11í65k 2715243364782

Jo jo.

Schopnosti našich (nejen) domácích "mistrů kuchařů" spočívají často v tom, jak dovedou vybírat v supermarketu. Zajímavé je, že u grilování to platí více než u jiného vaření.

Nezabíjíme chuť umělými dochucovadly!

Podobné srágory není vůbec žádný důvod kupovat.

0/0
16.8.2016 11:10

R77o32m28a28n 28L50i63p97s89k46ý 2119123169

A co takhle napsat něco konkrétního? Tohle mi přijde jako článek o testu automobilů z kterého se dozvíme, že všechna auta jezdí na benzín nebo naftu, ale autor už nenapíše, která značka na co jezdí a jakou má spotřebu. Takže zcela zbytečný článek.Rv

+5/0
16.8.2016 8:35

L80u95d11v34í61k 35G40a95j83d89o27š45í26k 2695373364242

Pochopil jste, že to konkrétní je v MF Dnes a tohle je jen reklama, abyste si noviny koupil?

+3/0
16.8.2016 11:05

R94o28m92a56n 43L57i21p98s37k69ý 2769523149

Tak tohle mě ke koupi novin určitě nepřesvědčí.;-D

0/0
16.8.2016 11:18

A24l76e24n63a 30R69i69s89o73v53á 4476360439375

Nějak jsem nikdy nepochopila, že si lidi na kus grilované flákoty lejou něco tak divnýho. Asi pro sjednocení chuti?:-P

+2/−1
16.8.2016 7:59
Foto

T11o14m47á37š 61D20v85o17ř87á16k 3355463486896

Víš,co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Co?

Majonézu.

Uhhh,neee!!!

Navlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj...:-)

+4/0
16.8.2016 9:01

P34e34t64r 62S52c79h75w50a30r61z 7498679653341

Na hranolky se vždycky dávala tatarka. Móda lejt na všechno tuny kečupu přišla až po revoluci ;-D

0/0
16.8.2016 12:45

M30a74r54t29i98n 29R19u94z88i41c24k42a 1272168876187

Tatrarka ano, ale jen u nas, ... jinde je to majoneza...

0/0
16.8.2016 17:31

P38e83t30r 79S65c48h87w83a83r63z 7618609833851

Jasně. Furt lepší než kečup.

0/0
16.8.2016 18:28

A87n93t53o61n85í23n 60Z15e46l28e79n38ý 2454323471196

Když jsme grilovali mamuty u Velké zelené řeky co teče ze zasněžených hor, tak jsme žádnou grilovací omáčku nepotřebovali.

0/0
16.8.2016 7:43

P61e68t61e22r 32V65a46ň84u67š81a85n69i45k 4457676586212

nejlepsi je imho HP omacka, kdyz sem byl v skotsku tak jsem bral asi litr domu, vynikajici!R^

0/0
16.8.2016 7:36
Foto

T53o30m88á65š 30D74v56o32ř46á12k 3105363136646

Mají jí i v Tescu, asi za 40,-Kč.

0/0
16.8.2016 9:36

F46i73l12i91p 98Č70e63r32ň56a68n92s14k36ý 3893691116601

Takovou omáčku jsem si jednou koupil, protože jsem byl líný si udělat vlastní. Použil jsem jenom trošku a zbytek jsem vyhodil.

+1/−1
16.8.2016 6:39

L30e27o41p78o27l30d 94P48r85o65k98e28š 8449844417

Maso má chutnat jako maso. Taková je doba , pseudokuchaři v Tv tvrdí , že svíčková je omáčka , Babišovo kuře bez kila koření chutná jak polyester a zdravá výživa se stává modlou.

+7/0
16.8.2016 6:29

T78o30m33á70š 42T74a59t49í49č30e73k 5290722260488

Test zbytečný. Nakupovači kečupů se takovými intelektuálními činnostmi jako čtení nezabývají. :-)

+1/−4
16.8.2016 6:15

P65e62t44r 51S79t18r70a85k28a 9527177535223

Uprimne, pokud je kvalitni maso, nepotrebuje zadne omacky, ktere tak akorat prehlusi chut masa. Sul, pepr, nejake cerstve bylinky. Tot vse. Pokud nekdo opravdu vyzaduje omacku, udelat doma. Je to rychle...

+12/0
16.8.2016 5:47

F15i63l13i21p 83Č60e35r15ň65a97n68s85k69ý 3773911576521

Není špatné udělat si omáčku třeba z výpeku toho masa.

0/0
16.8.2016 6:40

P10e31t32r 46B98ř46é82ť92a 14N32o17v44á14k 8270343306470

Jak se udělá výpek u masa co se griluje? ;-D

0/0
16.8.2016 8:50
Foto

T44o84m26á61š 45D22v89o43ř98á63k 3755643196406

Když budete grilovat žebra, tak je dobré si je trochu předpéct.

A máte výpek ke grilovanému masu, jako báseň. :-)

0/0
16.8.2016 9:38

P77e37t75r 52B85ř31é75ť15a 27N30o28v78á37k 8270693616790

To slyším poprvé, ale může to fungovat :-)

0/0
16.8.2016 9:58





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.