- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nám hodně chutnal řecký jogurt z Lidla (měli ho vždy v bedně ještě s jahodovými, ale ty skoro nikdo nekupoval, zato bílé šly na dračku). No a najednou bumbác, regál prázdný. Na dotaz nám odpověděli, že výrobek byl vyřazen natrvalo ze sortimentu. Proč nevím, asi byl moc kvalitní.
Bohužel žádný jiný nám nechutná, tak se holt vrátíme k zakysaným smetanám a budeme kynout. :) Normální bílé jogurty jsou totiž na nás moc kyselé.
Strašně mě štve, že kdykoliv si něco oblíbím, zmizí to z trhu (nejen potraviny, ale i drogerie, parfémy a jiné).
jak vidím ve složení "zahušťovadlo", škrob a podobné, tak to nekupuji. Je fakt, ž emi na výběr moc nezbývá, ale pár kousků i v přijatelné ceně se tam najde.
Muzete mi nekdo poradit kde mam nakupovat jogurt, ktery ma bilkovin ve vetsi mire a samozrejme ne mnoho karbohydratu (samozrejme bez cukru) a pak tedy i tuk nebo i bez nej?
K jogurtu jim ovoce a nechci tam mit cukr nebo jina sladidla.
zkoušel jste Skyr? Je to skandinavsky typ kysaného jogurtu nebo jak bych to rekla. Vyrabi to u nas znacka Kapucin. Jinak ja kupuji Hollandii...
No pokud je mezi nezávislými odborníky pracovník laboratoře z Hollandie, tak ani výsledky nemohly dopadnout jinak...
Jak dopadla aktivie ? jedná známá z AV si prý jen tak pro sebe kultivovala aktivii a také nenašla co bylo deklarováno
Myslíte tu napodobeninu jogurtu plnou chemie a škrobu?
U6 iba fakt , že dnes si kúpil jogurt s dobou spotreby napr. - 03.1.2017 . ALe čo sme chceli to nám dali . Všetci sme slintali po 1989 po týchto jogurtoch , ktorým dnes nevieme ani nájsť meno !
A můžete mi říct proč jste si ho tedy kupoval? Já osobně nemám problém sehnat a koupit kvalitní jogurt. Ono když koupíte jogurt za 5kč a tak se nemůžete divit že je nekvalitní .
Mně za komunistů hodně chutnalo jovoželéhustý jogurt a výborné želé
Za komunistů krávy dojily čistou smetanu, a když se jim daly do sena kakaové boby, tak teplé kakao.
Já doma jogurt dělám, "očkuju ho Hollandií a super. Vždy ho mám neuvěřitelně hustý. Buď ho máme samotný, nebo s domácími marmeládami a nebo ho nechám vykapat a dělám lučinu :-)
Ale to nerobíte dobre . Lebo Hollandia nie je vhodná na očkovanie . Tá hmota čo vám vznikne nie je bohužial jogurt a už vôbec nie jogurt s tými vlastnosťami aké ma mať správny jogurt. Ale to je vaša vec. Ja som len poradil .
Dojímá mě to opěvování vynikajících, kvalitních, nešizených a chutných potravin za socíku, co se dělaly vždy přesně podle ČSN a "lepší jsem od té doby nejedl(a)". Kdyby člověk v té době nežil a nepamatoval si to, tak by tomu snad i uvěřil...
po socíku se mi vážně ideologicky nestýská, ale kdo má v pořádku chuťové buňky, ten rozdíl v kvalitě cítí.
Výběr druhů byl více než bídný, to jo, ale to málo, co tu bylo k mání, bylo kvalitní. Párky se nerozvařovaly, eidam byl žlutý a chutný, olomoucké syrečky jakbysmet, romadůr byla pochoutka. Dnes se nedá jíst ani jeden český sýr. Je mi líto, že podporuju rakouské, holandské a francouzské výrobce, ale co mám dělat, když český eidam je bílý, syrečky mají konzistenci malty a romadůr nežerou už ani psi. :-(
Nejlepsi je lactobacillus bulgaricus v tobolkach.
To jasné, proč jíst normální jídlo, když to do sebe mohu nasypat v tobolce. Co amarouny, ty jste nezkoušela?