- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
.. mně by docela zajímalo, kde za těch pár dní sežene tolik zájemců o své sushi, aby jim mohl z té ryby podávat opravdu "čerstvě chlazené plátky".. jak to jednou zmrazí, tak mu nikdo nebude platit tak přemrštěnou cenu (a že je znát rozdíl mezi čerstvě chlazeným a rozmraženým masem).. fakt nechápu.. kdyby na to měl třeba rok to rozprodat, tak proč ne.. asi na tom neprodělá.. ale mít na to pár dní? možná jen 3-4?
Vzhledem k tomu, že pan provozuje síť restauraci a že se v Japonsku ji ryby jak u nás veprovy...
Jde o to, ze ten tunak na tom trzisti byl raritou..
Docela by mě zajímalo z čeho se dělá 100g tuňáková konzerva za 50Kč. Za1Kg/500Kč cca a tady je to 1Kg/76 887Kč tedy 150 x více. To se jako ta konzerva dělá z uhynulých ryb?
Už ta informace v článku, kde píše 4440 Kč za kus, je nějaká divná ...
Podle všeho už je tuňák za hranicí, aby přežil. Moc dlouhý reprodukční cyklus a moc lidí má rádo suši. Takže ho bude ubývat, cena stoupat a lov bude bezohlednější.
To bude asi nějaká chyba, ne? Mě to vychází na cca 100,- Kč na gram čistého masa. Tam asi někde lítá jedna nula.
tak ta aukce je spíš něco jako charita ;)