- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
možná sázka na špatného koně, mraženému pečivu se vyhýbám a asi nejsem sám
Já to mražené moc nemusím, vadí mi jak to chroustá, raději si to vždy rozmrazím.
Kdyby u nás platila tak jako v Německu povinnost uvádět složení u nebaleného pečiva, tak bych si asi mražené občas koupil. Takhle se ale nedozvím, pokud tak dávají více éček než do čerstvého (což lze předpokládat). Rovněž se nedozvím, pokud se zmražený polotovar vozí např. z Polska (což taky není výjiměčné). Takže mražené nekupuji.
Podle mne je lepší zmražené pečivo, právě vytažené z pece, než "čerstvý" rohlík, který tam leží už od rána a stihlo ho ohmatat 15 lidí
tak si můžete vzít čerstvě vysypaný rohlík, když už chcete něco porovnávat, to rozpečené pečivo tam zrovna tak může ležet od rána
Odprodej kolonie s názvem ČR západu v realitě nerovného prostředí tištěných nekrytých peněz pokračuje :-(.
Tento případ má alespoň jedno malé plus, že zde neagent neuspěl.
Pokud něčemu nerozumíte, ptejte se a necpěte mi mínusy, děkuji.
Nadáváte na mražené pečivo, ale nikdo z vás ho v pekárně nepozná ani omylem.
Kdyby nebyla povinnost jej označovat, jako výrobek z mraženého polotovaru, tak víte všichni velké kulové.
Ono hlavně kdyby to lidi nekupovali tak by to nikdo nedělal. Jenomže ono je obvykle i chutnější než čerstvé gumové rohlíky. Jediná vyjímka je chléb. Ten je opravdu lepší a chutnější čerstvý z kvásku.
Tak alespoň že Slováci mají ještě zdravý rozum!
Já tedy sázím na čerstvé pečivo. Naštěstí mám možnost si je zatím koupit.
Tisíce let se peklo pečivo z čerstvých surovin, jo v 21. století se to dělá z mražených hnusů.
Mražené ještě jde, ale v Herinku u Penamu dělají nové rohlíky ze starých rohlíků.
A to je opravdový hnus.