- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mraženou zeleninu už nějaký čas nekupujeme a třeba hrášek nebo kukuřici raději nahradíme z konzervy, kde si aspoň stále zachovává svou chuť, na rozdíl od té mražené. Mražená zelenina je dnes už dobrá leda tak na zmírnění bolestivého místa nebo otoku na těle
ale v konzervě je tepelně upravená takže ztrácí vitamíny a že si si uchová chuť to je díky to jen díky regulátoru chuti jinak řečeno éčka
oni si mysleji ze si pujdu koupit papirove noviny? :D
Proc bych mel kupovat mrazenou a nebo mrazit mrkev, celer a cibuli?
tohle je jeste v pohode, horsi jsou ty pytle, ktere se tvari uz jako hotove jidlo a jsou presolene a prekorenene a vy vysledku to ma tak nejak divnou pachut...
A kdo by z toho vařil polévku, když jde celý rok koupit normální nemražená zelenina?
A proč polívku? Do omáčky, na naložení masa atd. Já se rozhodl zrovna včera že naložím svíčkovou, vše jsem odpoledne koupil a večer jsem zjistil že ale néé zeleninu. Jak jsem byl "ščasný" že jsem našel v mrazáku dva balíčky dva roky přehluboce zamražené směsi.
To není test, nýbrž hanící PR článek na Globus a jednu konkurenční firmu!
To nás má iBabiš za až takové hlupáčky?? :-(
Bonduelle docela zklamalo, ale stejně mají zeleninu nejlepší
Název společnost Nomad Foods je fakt trefný, když se podíváte na země původu prodávaných potravin.
Neumíte počítat:. 350*0,9*0,95 = 299,25.
Pak se člověk diví, že lidi volí Kradiše.
Vsechny tyhle a podobne testy mne naucily jedno: co jde, delam si sam. Od stav, medu, likeru, uzeneho masa, domaciho sadla, pres zavarovani masa, zeleniny i hotovych jidel az po pripravu a zamrazeni polotovaru. Vim, co jim, neplatim, co nechci (napr. vodu misto masa), a jeste se u toho spoustu veci naucim.
To aby vám na to praskla celá dovolená během roku.
A jen tak mimochodem, předpokládám, že máte vlastní prasátko, kravičku (býčka) a podobně, abyste měl z čeho všechny ty zamraženiny vyrobit.