- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
polske potraviny jsou naprosto v poradku, v mnoha ohledech lepsi nez co se da najit jinde v evrope. ovsem do ceska se vozi ten nejvetsi a nejlevnejsi sunt ktery by jinde neprodali. proto polske vyrobky v ceskych obchodech nekupuji. na zapad od nas s polskymi potravinamu problem nemaji. mnohdy se daji oznacit i za lepsi alternativu k nektere domaci produkce.
Polský maso to je hodně smutný...Štve mě, že i Makro, které jsem měl docela dlouho jako záruku čerstvýho kvalitního masa má minimálně kuřecí, krůtí převážně z Polska...:-( Hovězí mají z Poličky, tam se toho nebojím, to je kvalitka stejně jako pivo:)
Mne víc štve, že potraviny Procházka nabízejí hovězí veverky. Chtěl jsem jí tam koupit a prodavačka vytáhla vakuovane balení v celku 2kg s logem Kosteleckych uzenin.
Chtěl jsem jednu, tak mi nabídla, že mi tedy kus urizne.
Hanger steak má max. 400g i u hodně velkého býka.
Že mě to vůbec nepřekvapuje. Polské kvalitní zboží nás utvrzuje o své nezávadnosti častokrát do roka. Osobně bych si nic, co má na sobě napsáno "Zaklady Miesne Henryk Kania", nekoupil, stejně jako si nekoupím slepičí pařáty z Vietnamu.:)
Me spis prekvapuje jaky jste Colombo. Problem nebude v zemi puvodu, ale hlavne v tom, ze vyrobek je z Polska dlouho na ceste kde neni garance chladu v kamionu 100% zarucena. Pak jsou dalsi faktory, jako hygiena v provozu vyrobce.
Z tohoto pohledu je urcite koupovat zbozi co nemusi moc cestovat a neni narocne na teplotu a skladovani.
Pokud to nesníte syrové,tak žádný problém.
Dobrou chuť, já bych to neriskoval a pokud to jste ochoten dát vlastním dětem, tak je to na žalobu o pokus minimálně ublížení na zdraví.
Je mi smutno ze zdejší diskuse přátelé - opravdu si myslíte , že v mase z Agrofertu se nemůže vyskytnout salmonel - jasně že se vyskytne, ale tady o tom nebude ani písmenko ........ copak nechápete, že podobné články jsou jen tupá propaganda
No nevidím ročně xy článků o salmonele nebo jedech nebo průmyslové soli v jídle od Agrofertu, zato článků o jedech v polském jídle je tu mraky. To jsou Poláci taková čuňata? Ptám se proč?
No nemyslete, ono nejen Polské maso, ale ani Polská krev už nejni co bejvávala
Občas v Lídlu z nouze nakoupím, ale maso bych tam nekoupil ani kdyby mě řezali.
Není nad kvalitního klasického řezníka. Osobně kupuji sem tam maso od známého a ten vždy říká, dneska je čtvrtek, ještě ve středu ráno ten býk běhal.
Je na pováženou, kolik retardovaných lidí je stále schopno nakupovat polské zboží.
tak to doufám nechodíte ani do kaufu, protože kaufland a lidl jsou jedna firma