Diskuze

Číňané se učí jíst mléčné výrobky, ačkoli řada z nich nesnáší laktózu

Mlékárny v Číně pořádají workshopy pro šéfkuchaře, aby ve svých restauracích používali máslo, sýr a smetanu. I přes fakt, že velká část populace je intolerantní vůči mléčnému cukru, spotřeba mléčných výrobků roste.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je jak kola, minusy prevazuji plusy a stejne se točí.

0 1
možnosti

P78a30v13e83l 69K54r82á64l

27. 3. 2017 14:09

Vegani z toho puknou vzteky.

3 1
možnosti

L84a74d32a 62N60o41v28a55k

27. 3. 2017 13:10

laktózu má problém trávit každý druhý, nejen číňani.. Každý se diví, proč je pořád nafouklý a je mu těžko... Holt příroda moc nepočítala s tím, že budeme lemtat mléko v dospělosti...:-P

8 3
možnosti

V84i40k61t30o96r 38W24o76l56f

27. 3. 2017 13:29

Většina populace, Evropani jsou spíš výjimka.

0 0
možnosti

J61a60n 34P95e18k21a

27. 3. 2017 12:48

8-o tak proč se to učej, když to mají problém trávit? Čumím...

2 0
možnosti

P82e17t94r 95Š27k80o64d74a

27. 3. 2017 12:54

To by mě taky zajímalo. Nějak jsem ten článek nepochopil...

0 0
možnosti