Diskuze

Místo alkoholu přešli na „zelené matky“. Syroby teď nestíhají vyrábět

Zatímco metanolová aféra v roce 2011 přinesla výrobcům alkoholických nápojů velké škody, některé malé hráče donutila změnit svůj byznys natolik, že začali vydělávat na úplně něčem jiném. Jablonecká firma Kitl, která se pustila do výroby tradičních sirupů, je toho důkazem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

mě se líbí jak "počešťují" samotného výrobce likéru což byl sudetský Němec Johann Josef Antonius Eleazar Kittel,takže on to celý vymyslel a teď je to Český asi jako Becherovka ;-D

0 0
možnosti
JD

To máte fuk. Koho dnes zajímá mrtvý koncept národnostních států z 19. století? Žil na území zemí Koruny české a platil tu daně, tak byl Čech.

0 0
možnosti
KL

zazvorovy si varim sam, ale vyzkousim i ten jejich at vim, jak na tom jsem

0 0
možnosti
DD
PK

Přiznávám se, že jsem se výrobkům této firmy dost dlouho vyhýbal... důvodem byla cena, pak jsem dostal sadu jejich syrobů (uff, název se mi nelíbí, ale to je jen můj problém) a otočil jsem o 180°.... Jejich mátový a grepový mám velice rád...

1 0
možnosti
DD

To mě zaujalo, už se těším už ochutnám.

0 0
možnosti
TV

ekobublina, nic vic, hlavne at je to drahe a bio...

1 4
možnosti
Foto

Kupujeme je, jsou sice docela drahe, ale chutove se to neda srovnat s tim, co lze bezne sehnat (Jupi, Yo, Hello...), neni to totiz preslazene a je z toho fakt intenzivne citit mata, grep, visne, bez.... Nejlepsi je matovy :-).

2 1
možnosti
JD

J74a95n 73D56ě30t39á28k

1. 4. 2017 18:19

Sirup jsem si nekoupil, no to bude tak 20 let. Alkohol vlastně taky ne. Takže na mně pán nic nevydělá, ale jinak je to sympatické.

1 0
možnosti
MM

Kitl je dobrej, držím jim palce.

1 0
možnosti
Foto

Podle článku to vypadá na sympatickou firmu, držím palce. Jen k tomu názvu.... Po prarodičích mám původ také v Podkrkonoší, i když o kus východněji. U nás se syrob říkalo VÝHRADNĚ produktu z cukrové řepy - takovému jakoby medu vyrobenému zdlouhavým procesem postupného svařování vývaru z nastrouhané řepy. Používalo se to hlavně na bramborové placky (ty jsem ale měl radši na slano, syrob mi nejvíc chutná v bílém jogurtu).

3 0
možnosti
VS

Zkusil jsem ten alkohol i ten sirup ale pořád je to nesrovnatené jak do chuti tak do učinku.

2 0
možnosti