- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
aby se kuchař z masa a kostí mohl vrhnout na důležitější úkoly....
A to jest? Mletie na mlynčeku alebo príprava zmesi?
Nebylo by jednodusi spis nejake oboustrane opekani, ktere vyplivne hotovou placku, nez robot co otaci placku
Vidím problém v tom, že při obracení syrového burgeru zůstane to maso stopro ve flippym a pak vám to nakydá na ten váš hotový burger...
Nestává se jim občas, že si zákazník odnese přismaženého hlodavce, akčně sežravšího sekanou, než se stačila prohřát?
Mno, nevím, jako robota k již existující grilovací desce snad, ale do automatizované výroby burgerů je tento "pseudoruční" koncept nevhodný.
Až bude ten robot umět smažák,stavím se.
postupná nahrazování téhle jednoduché práce roboty je zcela nevyhnutelné. A bude tím rychlejší čím víc budou růst mzdy.
Když se někdy dívám na Food Factory, tak mne překvapuje, co všechno se v USA dělá ručně ... připadá mi to, že naše (menší a malé ... nikdo tu nemluví o automotiv) továrny jsou více robotizované, než ty v USA ...
a když už opéká - to je takový problém, aby i vyskládal na sebe ? housku, maso, rajče ....
Mně spíše zaujal obrázek č. 1. Kalíšky v popředí, které vypadají jako ranní "vzorky" u doktora, tak tomu budou asi říkat pivo.