Diskuze

VIDEO: Kuchtík, co se nezakecá. Burgery v americkém řetězci opéká robot

Roboti už se začínají využívat i v gastronomii. Do svých kuchyní je nasadila síť rychlého občerstvení CaliBurger ze západního pobřeží USA. Jejich kovovým pažím a přesným senzorům firma svěřila opékání burgerů. Kuchařům tím chce ulevit od monotónní činnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aby se kuchař z masa a kostí mohl vrhnout na důležitější úkoly....

A to jest? Mletie na mlynčeku alebo príprava zmesi?

0 0
možnosti

Nebylo by jednodusi spis nejake oboustrane opekani, ktere vyplivne hotovou placku, nez robot co otaci placku?

1 0
možnosti

Vidím problém v tom, že při obracení syrového burgeru zůstane to maso stopro ve flippym a pak vám to nakydá na ten váš hotový burger...

2 0
možnosti

Nestává se jim občas, že si zákazník odnese přismaženého hlodavce, akčně sežravšího sekanou, než se stačila prohřát?8-o

0 0
možnosti

B50e93n 61P85a13v43k16a

3. 4. 2017 18:01

Tomu bych teda burger neříkal.:-)

2 0
možnosti

Mno, nevím, jako robota k již existující grilovací desce snad, ale do automatizované výroby burgerů je tento "pseudoruční" koncept nevhodný.

0 0
možnosti

Až bude ten robot umět smažák,stavím se.

0 0
možnosti

J60a54n 31N65o15v40á28k

3. 4. 2017 18:18

postupná nahrazování téhle jednoduché práce roboty je zcela nevyhnutelné. A bude tím rychlejší čím víc budou růst mzdy.

1 0
možnosti

Když se někdy dívám na Food Factory, tak mne překvapuje, co všechno se v USA dělá ručně ... připadá mi to, že naše (menší a malé ... nikdo tu nemluví o automotiv) továrny jsou více robotizované, než ty v USA ...

0 0
možnosti

a když už opéká - to je takový problém, aby i vyskládal na sebe ? housku, maso, rajče ....

0 0
možnosti

Mně spíše zaujal obrázek č. 1. Kalíšky v popředí, které vypadají jako ranní "vzorky" u doktora, tak tomu budou asi říkat pivo. :-)

0 0
možnosti