- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jedna věc jsouo chuťové preference, druhou kvalita výrobku. Rozdíl mezi ČeskoSlovenskem a Německem ve složení ukazuje, že je to hlavně z důvodu vyrobit cosi za každou cenu co nejlevněji. Jinak totiž chutě máme s Němci stejné, jen jsme žebráci, tak asi na kvalitní cukr zde nemáme v podání tohoto molochu.
To je nějaký nový způsob reklamy, že je Fanta na titulní stránce už skoro týden? ;-)
Klasická diskuze. Kdo si myslí,že koupí Fanty kupuje 100% džus, tomu nic nepomůže.
Tohle je trh v té nejsyrovější variantě. Až budou miliony litrů Fanty vylévat, protože se neprodá, tak se něco změní. Pokud prodeje jdou dobře, tak není co měnit...
No a co zase začít vyrábět Fantu tak jak ji pamatují naši dědové z válečné doby Třetí říše. To by byl pro dnešní konzumenty asi neřešitelný šok co si vybrat.
Ve Švýcarsku je ale k dostání i Fanta bez cukru, bez aspartamu a Cocola slazená stevií, což je super. Pro mne málo pochopitelné, proč u nás nejsou....
Myslíte Coca Cola life? Ta se u nás prodává.
Česká fanta by měla obsahovat upozornění pro alergiky: "Pozor! může obsahovat stopy citrusových plodů!"
Nechutná bublinová obarvená cukrovoda. Řecká má 15 nebo snad dokonce 18% ovocného podílu.
A není to jedno jestli 5 nebo 15%? Hned vedle Fanty se dá ve všech obchodech najít i 100%. Málokdo to kupuje pro obsah ovocného podílu.
je mi to fuk . Tyhle přeslazené hn.usy mi stejně nechutnají. Nedovedu si představit , že někde v arabských zemích sladí ještě mnohem víc, než ty barevná umělá lepidla , co se prodávají u nás .
Těm chuťovým preferencím uvěřím, až nějaký řetězec začne vedle české Fanty prodávat za stejnou cenu italskou s násobně větším podílem pomerančů a lidi budou ve velkém sahat po té české. Až lidi projdou kolem cedule "Toto je Fanta z pomerančů" a dají do košíku stejně drahou Fantu, u které bude nápis "Toto je Fanta bez pomerančů", tak to potom pošlu osobně omluvu všem, kdo tvrdí, že to takto chceme.
Výkřik do tmy, ale jen tak dál, časem se to nasbírá... :)
Vyrábějí to podle toho, jak se jim to hodí a co je levnější, žádné chutě spotřebitelů! Glukózovo-fruktózový sirup je horší než řepný cukr, ale je levnější, proto to používají v celé východní Evropě