Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P32e59t65r 41H39a71h71n 1793489406908

že Tesco má zpravidla nekvalitní věci, se ví, ale proč nedali tabulku s výsledky? Co Hellmans nebo Poličanka?

+17/0
doporučit
9.5.2017 7:21

P53a33v43e73l 84S46m69o55l29k39a 8868135556617

;-€Proč nese titulek TEST a přitom s enic nedozvíme? Ten článek je úplně stejnej jako když mluví Sobotka: spousta keců a nedozvíme se vůbec nic!;-O

+12/−1
doporučit
9.5.2017 9:35
Foto

P83e51t40r 85Š51r66a92i68e17r 9743912132917

Mnozí zde propagují majonézu Hellmans ale mně přijde na všechny účely až moc sladká. Lépe mi vyhovuje Mikado z Lidlu, která kdysi i vyhrála v testu a podle mého názoru se přibližuje doma vyráběné majonéze.... A je i levnější, ale o to mi nejde.

+9/0
doporučit
9.5.2017 8:34

M59a61r89t52i79n 24N72e74v31r39l18a 2307321424517

Nejlepší mi přijde Helmanska, příšerná Smak. Ostatní tak nějak mezi tím, dají se použít.

Ale za totáče ji musela máma dělat z domácí majonézy ze syrových vajec a to byla lahůdka!

+10/−1
doporučit
9.5.2017 7:19

K87a29t44e56ř19i79n54a 30F41e93n96c72l96o83v25á 8673817808533

Já nejraději Hellmansku, ale ani ta se nevyrovná domácí, kterou dělával táta.

+10/−1
doporučit
9.5.2017 7:12
Foto

K19a93r38e85l 17M88á82d86l61e 6224321654293

S hodnocením poroty souhlasím, tatarku právě kvůli té kyselosti a vodovatosti nekupujeme. Děláme si ji z kupované majonézy, oproti té průmyslové tatarce tam dáváme méně kyselých okurek, víc nadrobňoučko nakrájené cibule, nesmí chybět lžíce obyčejné hořčice, když jsou v lednici otevřené kapie, tak trochu pro barvu, pár kuliček nezralého bezu naloženého jako kapary, no a v sezóně něco zeleného syrového, co nikomu nevadí - tedy ne kopr nebo petržel, ale šnytlík nebo polníček.

+8/0
doporučit
9.5.2017 6:56

J33a51r80o87s39l45a93v 22L15e41b58e58d82a 3506749897150

"S hranolkami" se dá pochopit v bufáči u Vietnamců, ale že uvidím "hromadu hranolek" i u autorky s typicky českým jménem, jsem vážně nečekal.

+7/0
doporučit
9.5.2017 8:00
Foto

P70e36t48r 77Š33r56a58i42e37r 9673362922917

Článek se sice jmenuje "test", ale pochopitelně se nedozvíte, která byla nejlepší. To si musíte koupit Burešovy noviny.....:-P

+5/−1
doporučit
9.5.2017 8:26

D17r18a38h76o49m54í13r37a 38L45o86u41č14k61o78v37á 6336475183

Tatarku jedině Hellmans

+7/−4
doporučit
9.5.2017 8:34

D95a55v51i95d 26R50y10c93h31e54t11s77k66ý 9286221330490

Koupim majonezu hellmans, pekne si nakrajim cibulku a okurcicky nebo rozsekam v robotovi a zamicham a je. Lepsi jsem zatim nevidel, na domaci majonezu jsem si jeste netroufl..

+4/−1
doporučit
9.5.2017 7:48

J30i15ř11í 29S86e77d42l89á61č45e28k 9946786151149

Paní Magdaleno Nová, "hranolek" je odvozenina od slova "hranol". Je tedy rodu mužského a skloňuje se podle vzoru "hrad". Dám si tedy kornout "hranolků" a ne "hranolek".

+2/0
doporučit
9.5.2017 11:51

P29e28t95r 45H65a22m21ž36í48k 7591803822363

Hellmanns jsem přestal kupovat od doby, co se její výroba přesunula z ČR do Polska a používají v ní méně kvalitní "antibiotiková" polská vejce. Proč v testu chybí výborná "česko-rakouská" Spack, vyráběná na Šumavě?

+2/−2
doporučit
9.5.2017 11:40

P67e29t23r 90M38i39c17h27a46l 2870194771182

Už roky si dělám vlastní tatarku. Kupovaná mi žádná moc nechutná, právě kvůli té kyselosti.

+1/0
doporučit
9.5.2017 13:51

J16a64n 15N80o98v51á49k 1965579483314

Funguje tatarka dobre i pri oralnim kontaktu?

+1/−1
doporučit
9.5.2017 5:52

P76e66t37r 18N78ě61m68e15c 4930153310417

Nám třeba jede Hellman's, ale štve mě,že u těhle sklenic nejdou víčka znovu pevně dotáhnout a tak se nehodí na zavařování. Takže často koukáme po jiných tatarkách a majonézách.

+1/−4
doporučit
9.5.2017 6:16

M32a37r65e49k 96Š85e82b39e86s66t56a 2163561313667

Osobně mě české majonézy a tatarky nechutnají...takže tatarku si vyrábím doma sám a majonézy nakupuju v itálii - taková Calve majonéza to je lahoda!

+1/−6
doporučit
9.5.2017 7:59

J60o38s43e39f 19L79a90m23p70a 2114983485837

Tatarku ani majonézu nejím, ale kdyby ano tak bych si jí dal takovou jak má být. Ne jako tatarku bez ingrediencí ,ale s chemií a příchutěmi místo surovin. Stejný příklad je nuttela, nugeta a jiné oříškové pomazánky, kde na západě EU je deklarováno minimálně 10% oříšků a u nás stačí mít oříškovou příchuť dodávanou snad nějakým sprejem ,aby to vonělo;-D

0/−1
doporučit
9.5.2017 9:44

V28á14c83l13a83v 32H81o53s43c12h 8516208742191

takže drahá voda, no paráda...

0/−1
doporučit
9.5.2017 6:32

J44a19n 19P31a61v57e93l18k75a 3607741224611

Takový článek má být označený jako reklama. Začíná tu být přereklamováno.

0/−5
doporučit
9.5.2017 10:35

L23u93k47á97š 47K97r20a82u82s 4538311337480

Tatarka od Vitany obsahuje disodnou sůl kyseliny etylendimetyltetraoctové jinak známou jako Chelaton 3 a to je výborný čistič zlatá, mědi a mosazi 

0/−2
doporučit
9.5.2017 8:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.