- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To je tak, když se dva výrobci biologických zbraní hádají.
Paštika Májka byla kdysi vynikají - na chleba a s rajčetem. Po několika špatných zkušenostech bych se to dnes neodvážil koupit a je to škoda.
slovaci nikdy nic nedokazali, snad jen vzdy zradit a tak ted kradou zavedenou znacku
Paštiku už jsem nejedl celé roky, protože v jídelně byla vždycky na konci týdne haše. Odporný sliz evidentně z rozemletých zbytků z předchozích dnů týdne. No a májka se vyrábí podobně, jen je obohacená o emulgátory, glutamáty a konzervanty.
paštiky až na vyjímky soukromých výrobců, kterým důvěřuji, nejím a ty v konzervách za pár korun už vůbec ne. Když paštiku, udělám si sám. Výhody: vím co jsem do toho dal. Nevýhody: Pracnost, spousta času a trpělivosti. Bonus: Úžasná chuť a to stojí za to,ty průmyslové nejím ani v nouzi
To, co se dá opravdu nazvat paštikou, jsem s chutí jídával před skoro čtyřiceti lety v NDR. Že se to tu nikdo dosud nenaučil (částečnou výjimkou je Globus), by se dalo odpustit, ale ať proboha z Májky nikdo nedělá nějaký národní poklad. To je kulinářská ostuda!
Mondelez neustále "vylepšuje" recepturu u Opaví, že jsou nestravitelné. Proti tomu slovenská Sedita je luxusní. Paštiky tohoto druhu nejím, ale ani bych se nedivil, kdyby případ Májek byl stejný jako u sušenek.
A je slovenské složení také tak katastrofální jako to české od Hamé? Soudě podle tatranek bych si myslel, že slovenské budou lepší. Tam není oříšková bez oříšků.
Tatranka obsahuje v naplni 7% orisku. To je vic nez nula. Tak si ji kupte a budte v pohode.