Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čeští a japonští vědci našli metodu, jak poznat falešný kaviár

Za malou skleničku pravého kaviáru dáte tisíce korun. Za ty peníze by měl mít takřka božskou chuť, jenže v praxi se tato pochoutka ve světě dost často padělá. Zjistit to, je obtížné. Teď však česko-japonský tandem vědců našel metodu, jak na to.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L36e42o35š 37M61a40r62š32a25l 5872314712488

Jako v jednom filmu-"jaká byla máma kráva a jaký byl táta bejk.";-D

0/0
3.6.2017 7:58

V24l67a82s48t20i28m30i46l 38P93ř31í40k45a96z80s56k20ý 4621972

Tak to jsou rusáci už úplně v ři*i

0/−2
2.6.2017 22:23

B68o56r21e64k 35T54o59m53i91s 2316943869618

Fakt se mi ulevilo. A proto volám - víc peněz na vědu.

+1/0
2.6.2017 17:56

B23e41n 44P54a64v24k48a 1467553827971

;-DR^

0/0
2.6.2017 19:35

L47u13b96o26š 43B81ř74e14z34i33n13a 2912123130571

Na ilustr. obrázku je kaviár z běluhy a je v něm málo soli. ;-D

0/0
2.6.2017 17:39

J93a59n 73Š37e25b42e17s68t27a 6137620350905

No, s tou solí nevím (i když to tam píšou ;-)) , ale vyze velké se v rusku říká lidově beluga. Takže z běluhy není, ale z belugy ano....

0/0
5.6.2017 20:38

M94i24c61h22a73e23l 26C31h56a42r20v20á55t 9909628383192

Doporučeno kombinovat s vodkou, která má stejný název.;-)

0/0
2.6.2017 17:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.