- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, metody jsou (a tim nemyslim muceni) aby zacal zpivat! Jedna se o ohrozeni verejneho zdravi, pripadnou otravou konzumaci zavadneho masa. Dale o danove podvody.
Tak tady je knouhau zvláštního aroma linoucího se z asijských jídelen. Tak nějak podobně smrděl vojenskej hadr na nádobí.
No jeste ze kurata, kachny a krevety. Taky to mohli bejt kocky, psi a morcata.
Takovejch závitků z toho masa mohlo být
Vietnamci jsou nejlepší zahradníci, tam měli hledat a ne prudit kvůli troše neuměle stařeného masa.
Zopakuji jeden argument z posledního měsíce, zda se bude hodit i sem :
́Je to přece jeho provozovna, tak ať si svobodně dělá se svojím majetkem co chce... ́
Kontrolor: Můžete nám rici, co tady skladujete?
Asiat ukáže rukou: Kachny
Kontrol: a tam co skladujete?
Asiat ukáže rukou: Kachny!
:) :) :)
A nezlobte se že se vás takhle ještě ptám co je to tu za ptáky.
Minuly tyden jsem byl na polivce a koukam jak tam jezdi golf v kombiku, cerny okna a vzdycky zastavi pred restauraci a jde vykladat maso. Kureci prsa vyskladane v prepravkach az po strop ( nebalene, jen volne napechovane do prepravek) vozi pekne v tom vedru sem a tam po sape.
A urcite tam mel i "pařené" hovezi na pho a veprove na bunču :-)
Nedelam si iluze o tom, kde a jak ty zvirata pobili a porcovali. Na nejake HACCP standardy muzem zapomenout :-)
KOUKÁM, masíčko 14 dnů chlazené na + 25°C , PAK SE TAHLE MŇAMKA UPEČE JAKO MENÍČKO - dobrou chuť
Původ kachen není problém. Každý televizní kuchař , podle chuti a vzhledu jistě určí ten správný rybník , krmivo a jméno chovatele.