Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

D17a84v72i30d 36Ř89e54z53n29í68č55e17k 4714881151437

Kuřecí z Brazílie ? Opravdu tohle je nutné dovážet do středu Evropy ?

+49/−1
doporučit
15.6.2017 16:00

M96i29r36e98k 15T51u61r28e52č22e46k 4563462370332

A PROC se dovazi maso z Brazilie ? Tisice kilometru na lodi, tisice kilometru pres Evropu, tisice litru nafty propaleno. Bezte se s tim "Free Tradem" vycpat ! Vzdyt to je proti prirode. A to nejsem enviromentalista.

+57/−4
doporučit
15.6.2017 16:56

L32a44d69i63s34l98a27v 54B94e65r93o82u87n65s46k91ý 1147592153616

No tak oni budou vietnamci a čiňani čekat až jim to zabavíte a vyhodíte . . .

+31/0
doporučit
15.6.2017 15:48

P13e56t15r 60V12o42n21d12r82a76c17e96k 7815401313840

No hlavně jestli měli EET ;-D;-D

+28/0
doporučit
15.6.2017 15:49

M36a28r51t18i96n 12S81l14á48v56a 4770405865749

to se jako vyplatí vozit kuřecí z Brazílie? za kolik ho prodávají?

+17/0
doporučit
15.6.2017 16:14

D54a51n85a 32P71o28l87a64n12e32c65k16á 3526215877855

Lidskej faktor je mrcha. Tak staří lidé a děti snad ohroženi nejsou, protože se v čínských restauracích většinou nestravují.

+13/0
doporučit
15.6.2017 15:54
Foto

D85a15n 34R25u17b77í41n 4623523159

Až 50 miliónů a v reále jim pošlou akorát písemnou důtku kašpaři!

+11/0
doporučit
15.6.2017 17:58

V53á33c56l62a84v 42H71r95a12d62i54l 3944188582651

Brazilske kureci ? Doporucuju vybudovat zpracovatelsky zavod na Mesici, to bude desne cool a poradne se vyuzije kosmicka rampa, az u ni zacnou pristavat nakladni lode s kurecim z Mesice

+11/−1
doporučit
15.6.2017 17:36

M48a63r48t85i40n 95S39u91k60u70p 8916342619584

vzhledem k minimální váze bakterií, zákazník nepřišel k újmě a na váze kvalitního kuřecího ošizen nebyl.;-D

+7/0
doporučit
15.6.2017 16:19
Foto

J46i73ř54í 68D29v23o43ř41á55k 5685809720798

Trochu mediální strašák.

Pokud po naporcování syrového masa umyji nůž, prkýnko, ruce,.. .

A maso ohřeji na pár sekund na teplotu víc, než 80. stupňů Celsia ..... , salmonea neexistuje.

To znamená základní hygiena při zpracování ( jejím nedodržení ohrozím maximálně sebe) a dostatečná tepelná úprava ( " tatarák ", nebo " suši " s drůbeže je vždy adrenalínový sport) .

A je vcelku jedno, jaký má ta drůbež pas.

+7/−1
doporučit
15.6.2017 18:13

P25e85t33r 40B19á26č65a 8515386765235

Takovym stravovacim zarizenim se stejne normalni clovek vyhyba.

+9/−3
doporučit
15.6.2017 16:36

P65e73t57r 92M63a12r24š50o46u43n 5525258806506

Jojo selhání jednotlivce.... Ano, jednotlivý dovozce toho masa by prišel o kšeft....

+4/0
doporučit
15.6.2017 16:19

S49l39a52v15o31m92í27r 59Š33t58ě76p73á46n 1608254452924

Takhle to vypadá když žereme něco z druhého konce světa přesto že to máme doma jenom proto že na tom někdo pár korun vydělá

+4/−1
doporučit
15.6.2017 20:07

R94o44s77ť54a 62J48a84n47č90a66r 4657319431806

Vyjmenovaným bistrům můžu věřit, tepelná úprava + hygiena je u nich dostatečná, jinak by si do kalhot nadělalo cca 8 tis. lidí.

+3/0
doporučit
15.6.2017 22:20

L43a17d59i68s75l36a97v 33H54a30š48k24a 4343446861370

šetříme ekologicky každé deci nafty a kuřata vozíme z brazílie

+3/0
doporučit
15.6.2017 20:08

M76a89r30t97i59n 30K45r71č93i75l 6140298838129

Zavřít a vyhostit!

+4/−3
doporučit
15.6.2017 15:58

P59e92t11r 25K94n40ě39b10o56r68t 8652958219320

Proto ty vjetnamský jídla mají aroma jako vojenský hadr na nádobí.

+2/−1
doporučit
15.6.2017 19:37

J34a24r33o60s12l14a39v 88D40o22s82t82a86l 2244951815599

Selhání lidského faktoru to bylo, ale na straně veterinární kontroly. Něco do kapsy a můžete rozvážet. V Česku mě už nic nepřekvapí, prostě rozvojová země. Maso mělo být dávno zlikvidováno.

+2/−3
doporučit
15.6.2017 16:13

L93u13b70o28š 88Z30a32o29r90a95l 3460892730389

Tak po tu dobu, co musi mit v EU kazda slepice klicku 4x4 metry, vlastni polstar a perinu, tak se to asi dovazet vyplati. (upozornuji ze jsem trosku prehanel, at se toho nekdo nechyta, ale podstata zustava)

+1/0
doporučit
15.6.2017 20:15

J92i33ř33í 49V69a61c79e68k 9808968306145

Salmonelu spolehlivě zlikviduje teplota nad cca 70 stupňů, takže bych z toho zase nedělal takovou kovbojku.

+1/0
doporučit
15.6.2017 19:59

A70l12e22š 56J52a84n59á86č15e11k 3183604166353

Asi se na vietnamská bistra vykašlu.

+1/0
doporučit
15.6.2017 19:01

P13e38t82r 23J42a51r50o47c53h 7890623905558

V článku ani slovo o tom, kdo byl dodavatel, ale zas je hned zmíněno, že šlo nejspíš o chybu jednotlivce...

Nerad spekuluji, ale... nedodal to maso náhodou Babiš?

0/−2
doporučit
15.6.2017 17:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.