- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak tomu nějak nerozumím http://ekonomika.idnes.cz/uroda-svestek-slivovice-jelinek-dog-/ekonomika.aspx?c=A170801_105635_ekonomika_pas
http://ekonomika.idnes.cz/uroda-svestek-slivovice-jelinek-dog-/ekonomika.aspx?c=A170801_105635_ekonomika_pas Proč v jednom deníku naleznete tak rozporuplné články?
Každoroční nářky, pořád stejné. Ale alkoholici z Moravistánu si už nějak poradí, jako vždycky.
Tož letošní je trochu jiná, z drožďá :-)
Já Vám nevím... V Domažlicích nemají páru cos e považuje za dobrou pálenku, když tvrdí že Jabkovice je nejlepší ze všech... a jako důkaz to srovnávají s meruňkou(nějak se jim vytratilo modré ovoce, hrušky, špendlíky....)
Borec na Pálavě popisuje jako trend něco co moc vidět není (pálení kořalky přímo z hroznů). Znám pálení ze starého vína(většinou už s vadou, a ano to se potom považuje za vínovici), nebo grapu. Přímo z vína nikdo moc nepálí.
Taky s tím počtem pálenic Vám nevím... Řekl bych že na Moravě(jižní, minimálně Hodonínsko) Je pěstitelská (legální)pálenice v každé druhé dědině, občas víc... To mají na Domažlicku těch pálenic opravdu tolik?
Tak to mě nebolí. Alkoholismus otce i prvního manžela mě poučil o "užitečnosti" chlastu.
Toho bohdá nebude, aby Morava žíznila!
Pekny priklad toho, ze se dnes neda v mediich verit vubec nicemu...
Tak já mám zásoby a kořalka je nejlepší když se nechá odležet, takže letos určitě nebudu pít letošní koralku. A když tu příští rok bude nedostatek, nejsme jediní kdo umí dělat dobré kořalky, taková maďarská hruškovice nebo malinovka je taky lahoda
Asi jak který den, někdy bude dvojnásobek a někdy méně: http://ekonomika.idnes.cz/uroda-svestek-slivovice-jelinek-dog-/ekonomika.aspx?c=A170801_105635_ekonomika_pas