Hlasovat pro tuto fotku
náhledy
Let z Prahy do australského Brisbane se společností Korean Air v roce 2010. "Jídlo bylo výborné, dva chody do přestupu v Soulu a dva chody do Brisbane," vzpomíná čtenář.
Autor: Pavel Souček
Fotografie z economy třídy letu Billund - Mnichov s aerolinkami Sun-Air of Scandinavia.
Autor: Aleš Pešl
Předkrm v 1. třídě Emirates na lince Dubaj - Vídeň
Autor: Martin Machura
Fotografie z economy třídy letu Billund - Mnichov s aerolinkami Sun-Air of Scandinavia.
Autor: Aleš Pešl
Indonéský lunch a la carte na lince KLM z Amsterodamu do Los Angeles (prosinec 2011).
Autor: Michal Krsek
Svačina podávaná na čínské vnitrostátní lince Chongqing - Guilin s aerolinkami China Southern.
Autor: Adam & Caissy
Menu jordánských královských aerolinií Royal Jordanian z roku 2014 během letu Vídeň - Ammán. "Velmi chutné a kvalitní jídlo, dresink k salátku samozřejmost, opravdovou 'třešničkou na dortu' byl čokoládový dortík s krémem a ořechy. Palubní servis na jedničku," hodnotí autor snímku.
Autor: Mirek Crhák
Let: Praha - Dubaj, březen 2015, ekonomická třída. Společnost: Emirates. Spokojenost: velká. Jídlo: bohatá večeře. Pití: cokoliv. Telegraficky referoval autor fotky.
Autor: Miloslav Dočkal
"Zasílám foto mňamky, kterou jsem dostal na letu Eurowings z Prahy do Düsseldorfu. Takto jsme nemazali chleba ani za totáče," glosuje autor.
Autor: Tomáš Neugebauer
Jídlo na lince Emirates Dubaj - Kapské město. "Letěli jsme tenkrát mezi prvnimy novým Airbusem A380, byl to kulturní, ale i gurmánský zážitek. Je pravda, že jsme letěli v business class, každopádně lepší zážitek v letadle jsem doteď nezažil," chválí čtenář.
Autor: Martin Marek
Fotka z první třídy Qatar Airways na trase Bangkok - Dauhá, únor 2016. "Jídlo působilo exoticky, ale na první třídu byl omezený výběr. Největší zklamání míchaná vajíčka, jinak ale velká spokojenost. Exotické ovocné saláty velmi dobré, zeleninové byly připraveny z granátového jablka. Chuťově zajímavý i Pad Thai s krevetami," zhodnotila čtenářka.
Autor: Hana Kodatová
Snídaně na letu China Airlines z Tchaj-wanu do Frankfurtu nad Mohanem (listopad 2011).
Autor: Michal Krsek
"Před třemi týdny jsme s přítelkyní cestovali z Prahy přes Istanbul do Washingtonu se společností Turkish Airlines. Na fotce jídlo servírované na letu z Istanbulu do USA. Jako bonus bylo v zadní části airbusu neomezeně sendvičů. Obsluha byla vstřícná, neustále nabízela alko i nealko. Jídlo nám oběma chutnalo, jen dezert byl až příliš sladký," popsal své zkušenosti čtenář.
Autor: Martin Nedavaška
Fotografie jídla na palubě německého charterového dopravce Condor Flugdienst na dálkovém letu z Frankfurtu na Mauricius.
Autor: Tomáš Icík
Fotky jídla na lince Travel Servis z Prahy na Zanzibar, leden 2015. "Jídlo mě mile překvapilo, za jedenáctihodinový let jsme měli dvě teplá jídla a jedny 'jednohubky' a neustále nám nabízeli pití, ovšem musím podotnout, že to byla business class. Jídlo bylo moc dobré, když vezmu v potaz, že ho na palubě skladují a ohřívají," zhodnotila čtenářka.
Autor: Jarka Cejpková
Snímek z letu Turkish Airlines TK2 z New Yorku do Istanbulu 10. května 2016. "Podával se zapečený lilek v rajčatové omáčce jako předkrm, dále kuřecí prsa s rajčatovo-parmezánovou omáčkou a těstovinami penne, zelený salát s krevetou a jako dezert mrkvový koláček s vanilkovou omáčkou. Pokrmy vynikající, ostatně jako vždy na palubě Turkish Airlines, jen by se pro takový degustační zážitek hodilo více prostoru než nabízí klasická economy třída," zevrubně zhodnotil autor fotografie.
Autor: Jan Břehovský
Jídlo na lince British Airways Londýn - Seattle: kuře, brokolice, mrkev, těstoviny se sýrem, houska, sušenka s máslem a čokoládová pěna. "V letectví jsem pracoval šest let, takže jsem s problematikou jídla na palubě celkem obeznámený, musím ale říct, že jsem byl velmi mile překvapený, jaké jídlo nám v economy BA naservírovali. Na to, kolik stála letenka..." pochvaluje si čtenář.
Autor: Michal Lysek
Curych - Šanghaj v květnu se Swiss Air. "Jedno z nejlepších jídel, jaká jsem v letadlech jedl. Steak medium (ani restaurace, kde chtějí přes 400 Kč za dvousetgramovou porci, se kvalitě toho masa neblížila) a šafránové brambory. Druhým chodem byl výběr švýcarských sýrů a portské, zákusek & káva. Létám často a 'hladové' lety se sušenkou a sklenkou vody nebo zcela bez ničeho (Brussels Airlines) jsou urážkou pasažérů," konstatuje autor snímku.
Autor: Michal Dlouhý
Pozdní večeře během letu společnosti Travel Service z Palma de Mallorca do Prahy. "Chuťově řízečky neměly chybu, jen musím podotknout, že jsme si je objednali a zaplatili předem. Vynaložených peněz nelitujeme," okomentoval snímek jeho autor.
Autor: Aleš Pavelka
"Naposled, ne-li jedinkrát, co jsem si na jídle v letadle skutečně pochutnal, bylo na palubě Fly Niki na lince Vídeň - Marakéš. Sice za příplatek (tuším 15 eur), ale kvalitou a servírováním srovnatelné s jídlem na zemi,” píše čtenář.
Autor: Josef Richter
Podávají se dezerty a sýry. Business třída Turkish Airlines na lince Istanbul - Soul.
Autor: Radovan Šalek
Snack na nočním letu z Dubaje do Frankfurtu v první třídě společnosti Lufthansa: kaviár a šampaňské.
Autor: Kamil Olszynski
Let z Prahy do australského Brisbane se společností Korean Air v roce 2010. "Jídlo bylo výborné, dva chody do přestupu v Soulu a dva chody do Brisbane," vzpomíná čtenář.
Autor: Pavel Souček
Omluvte sníženou kvalitu snímku (a jídla). "Tento nechutný, mezi mými kamarády již legendární sendvič jsem obdržel v roce 2015 na lince Praha - Petrohrad společnosti Rossiya Airlines. Servírovalo se pouze tohle pro všechny bez rozdílu, včetně vegetariánů. Nic jiného nešlo ani zakoupit. Nejen kvůli jídlu s touto společností již nikdy nepoletím," napsal čtenář.
Autor: Ondřej Holeček
"Jedna z mnoha 'záležitostí', kterou si nemohu odpustit na cestě na dovolenou... a ani nechci," komentuje čtenář snímek z červnového letu Praha - Dubaj s Emirates.
Autor: Tomáš Vorlíček
Korejské tradiční jídlo bibimbap, polévka z řas, pálivá pasta a rýže na palubě Korean Air na trase Praha - Soul. "Jídlo bylo moc dobré, na všech letech se ale opakuje to samé. Ze Soulu na Fidži nás čekal opět bibimbap nebo nějaká vegetariánská pasta," zavzpomínal čtenář.
Autor: Jakub Strachota
"Už jsem v letadlech vyzkoušel hodně jídel, ale překvapivě snídaně od Fly Niki na lince Abú Zabí - Vídeň byla zatím to nejlepší," pochvaluje si čtenář.
Autor: Ondřej Boček
Fotky jídla na lince Travel Servis z Prahy na Zanzibar, leden 2015. "Jídlo mě mile překvapilo, za jedenáctihodinový let jsme měli dvě teplá jídla a jedny 'jednohubky' a neustále nám nabízeli pití, ovšem musím podotnout, že to byla business class. Jídlo bylo moc dobré, když vezmu v potaz, že ho na palubě skladují a ohřívají," zhodnotila čtenářka.
Autor: Jarka Cejpková
"Fotogafie prvního obědu, co jsem dostal na letu z Paříže do San Franciska u společnosti Air France. Jídlo chutnalo výtečně, výběr ze dvou druhů menu a polévka v podaní piva Heineken též nebyla špatná," vzpomíná autor snímku.
Autor: Kamil Karafiát
Let Turkish Airlines z Prahy do Istanbulu v srpnu 2014. Adana kebab s bulgurem a grilovanou zeleninou, caprese salát s černou olivou, čokoládový krém jako moučník, teplá bulka, krekry, máslo, sýr, vybrané bílé víno tureckých vinařství, nealko dle chuti. "Vynikající chuť, značné množství jídla, výběr ze dvou chodů, to vše pro dvouapůlhodinový let v ceně zpáteční letenky cca 7500 Kč. Prostě standard Turkish Airlines a něco k zamyšlení hladoletům..." shrnul autor snímku.
Autor: Václav Hamáček