Hlasovat pro tuto fotku
"Fotografie zachycují gurmetské hody z našeho letu na zásnuby. Jednalo se o business class na palubě A380 Air France, linka Paříž - Los Angeles. Francouzská kuchyně se nezapřela, předkrm s foie gras, perfektně připravený hovězí steak nebo kombinace humra a krevet, rebarborový dezert i italské espresso. Vše nás vysloveně nadchnulo. Některá jídla byla dokonce od michelinského šéfkuchaře," vzpomíná autor snímku.
Autor: Aleš Berka
"Z cesty do Vietnamu se společností Cathay Pacific. Na snímku jídlo podávané na trase Hongkong - Ho Či Minovo Město."
Autor: Jiří Stelmaščuk
"Oběd na palubě Boeingu 787, v ekonomické třídě Saudia Airlines na trase z Paříže do saúdskoarabské Džiddy. Snímek z dubna 2016."
Autor: Jindřich Živný
"Z cesty do Vietnamu se společností Cathay Pacific. Na snímku jídlo podávané na trase Amsterdam - Hongkong po startu."
Autor: Jiří Stelmaščuk
Let Turkish Airlines z Entebbe do Istanbulu, leden 2013. "Snídaně - sendvič se sýrem, sýrový bureg, zelenina, mandlový zákusek, pečivo s máslem a marmeládou, džus. Bylo to výborné, jako i další jídla podávaná na palubě této společnosti. Tato snídaně mi ovšem obzvlášť chutnala, protože to bylo první 'evropské' jídlo, které jsem jedla po půl roce stravování po 'ugandsku', což nebyl zrovna chuťový zážitek," zavzpomínala čtenářka.
Autor: Rút Vávrová
"Fotografie zachycují gurmetské hody z našeho letu na zásnuby. Jednalo se o business class na palubě A380 Air France, linka Paříž - Los Angeles. Francouzská kuchyně se nezapřela, předkrm s foie gras, perfektně připravený hovězí steak nebo kombinace humra a krevet, rebarborový dezert i italské espresso. Vše nás vysloveně nadchnulo. Některá jídla byla dokonce od michelinského šéfkuchaře," vzpomíná autor snímku.
Autor: Aleš Berka
"Fotografie zachycují gurmetské hody z našeho letu na zásnuby. Jednalo se o business class na palubě A380 Air France, linka Paříž - Los Angeles. Francouzská kuchyně se nezapřela, předkrm s foie gras, perfektně připravený hovězí steak nebo kombinace humra a krevet, rebarborový dezert i italské espresso. Vše nás vysloveně nadchnulo. Některá jídla byla dokonce od michelinského šéfkuchaře," vzpomíná autor snímku.
Autor: Aleš Berka
"Fotografie zachycují gurmetské hody z našeho letu na zásnuby. Jednalo se o business class na palubě A380 Air France, linka Paříž - Los Angeles. Francouzská kuchyně se nezapřela, předkrm s foie gras, perfektně připravený hovězí steak nebo kombinace humra a krevet, rebarborový dezert i italské espresso. Vše nás vysloveně nadchnulo. Některá jídla byla dokonce od michelinského šéfkuchaře," vzpomíná autor snímku.
Autor: Aleš Berka
"Doba letu Praha - Grand Canaria 4 hodiny a 55 minut! Studený bramborový salát s řízečky a pěkně nechutná bageta s dvaceti éčky!"
Autor: Petra Kubusová
Pohoštění v letadle společnosti Air Koryo na letu z Pekingu do Pchjongjangu. "Hnusná kyselá rýže, dost hnusnej řízeček a kimči. Zážitek to byl nejen gurmánský," nekompromisně hodnotí autor snímku.
Autor: Jiří Krska
"Foto z letu Hongkong - Frankfurt v business třídě s Lufthansou. Delikátní záležitost..." popsal čtenář.
Autor: K. Kučera
Oběd během letu Delta Airlines z Amsterdamu do Detroitu, červenec 2016. "Jídlo bylo opravdu dobré - kuřecí maso, rýže, čerstvé. Salát taktéž," okomentoval snímek čtenář.
Autor: Jiří Podzimek
"Jíst, či nejíst, to je otázka. Příloha k jedinému jídlu, které jsme si museli zakoupit předem. 'Služba' společnosti Eurowings na lince Mauricius - Köln. Plesnivý chléb a nafouklé máslo. Prostě bašta," popsal špatnou zkušenost čtenář.
Autor: Dušan Kopecký
"Fotka je pořízena na podzim 2015 při zpátečním letu z Egypta se společností SmartWings. O tom, že to 'cosi v krabičce' vypadá, jako by to už někdo přede mnou natrávil, není ani pochyb. Podobně to i chutnalo. Radši nic než tohle," zlobí se čtenářka.
Autor: Míša Kubinová
"Zasílám fotografii jídla, které mi bylo servírováno na letu z Moskvy do New Yorku se společností Aeroflot. Až na to pečivo bylo jídlo v pořádku. :)"
Autor: Klára Janischová
Let Austria Airlines z Vídně na Newark Liberty International Airport v New Jersey, červenec 2016. "Létám několikrát do roka, jak kratší, tak delší lety – pro ty pak volím business třídu. Co se týče tohoto letu, jídlo bylo excelentní a snad poprvé jsem vystupoval z letadla s pocitem přejedení," vzpomíná cestovatel. Na snímku uzený losos podávaný před přistáním.
Autor: Michal Vojtěch
"Zajímavě servírované jídlo na trase Praha - Peking se společností Hainan," komentuje autorka snímek.
Autor: Radka Procházková
S ČSA již nikdy více, linka Praha - Porto, červenec 2015. Jídlo jak pro trestance," kritizuje autor snímku.
Autor: Jaroslav Marek
Jídlo v byznys třídě Turkish Airlines.
Autor: Naďa Moravčíková
Let společnosti Air Berlin na trase Chicago O´Hare - Berlin Tegel, červenec 2016. "Servírovány byly v první variantě pikantní těstoviny, ve druhé kuřecí maso s fazolkami a bramborovou kaší ze sladkých brambor a la USA, zelný salát, tvarohový dezert a slaný keks s čedarem. Vhledem k tomu, že se jednalo o Economy třídu, tak jídla byla na 1*," hodnotí čtenář.
Autor: Dušan Matohlína
"Občerstvení během 45minutového letu s Helitours z Trincomalee do Ratmalany na Srí Lance v roce 2014. Byli jsme hodně překvapeni," píše čtenářka.
Autor: Jiřina Horčičková
"Snídaně v business class na lince ČSA z Paříže do Prahy. Velmi dobré, ochotný personál."
Autor: Jindřich Živný
"Snímek je pořízen v květnu 2016 v Boeingu 777-300 dodaném společnosti Swiss Global International Airlines tři týdny předtím, na odpolední lince Praha - Curych. Ryba, brambory i dezert v business class byly vynikající," píše čtenář.
Autor: Jiří Novák
"Lufthansa eco třída, let ze San Franciska do Prahy loni v červenci, maso vypadá na fotce syrové, ale bylo to moc dobré, čoko dezert mě málem zabil, jak byl dobrý. Rohlík jako guma, ale po tom obědě stejně nebyl potřeba. Alko i nealko nápoje v průběhu letu stále k dispozici," shrnula čtenářka.
Autor: Tereza Šustová
"Noční let z Bali do Soulu s Garuda Indonesia. Nejenže vás letušky oslovují jménem, ale v business class nabídnou a la carte snídani dle vašich přání, kterou připraví kuchař. Jako třeba French toast kvalitativně srovnatelný s jakoukoliv restaurací," chválí čtenář.
Autor: Tomáš Nesvorný
"Fotografie zachycují gurmetské hody z našeho letu na zásnuby. Jednalo se o business class na palubě A380 Air France, linka Paříž - Los Angeles. Francouzská kuchyně se nezapřela, předkrm s foie gras, perfektně připravený hovězí steak nebo kombinace humra a krevet, rebarborový dezert i italské espresso. Vše nás vysloveně nadchnulo. Některá jídla byla dokonce od michelinského šéfkuchaře," vzpomíná autor snímku.
Autor: Aleš Berka
"Fotografie zachycují gurmetské hody z našeho letu na zásnuby. Jednalo se o business class na palubě A380 Air France, linka Paříž - Los Angeles. Francouzská kuchyně se nezapřela, předkrm s foie gras, perfektně připravený hovězí steak nebo kombinace humra a krevet, rebarborový dezert i italské espresso. Vše nás vysloveně nadchnulo. Některá jídla byla dokonce od michelinského šéfkuchaře," vzpomíná autor snímku.
Autor: Aleš Berka
Let z Tangeru do Amsterdamu společnosti Royal Air Maroc, červenec 2016. "Podávalo se hlavní jídlo - míchaná vajíčka, dva menší knedlíčky či housky - nešlo to určit, žampiony, pomerančový džus, bílý jogurt, bagetka, máslo a džem. Bylo to velice chutné," píše autor snímku.
Autor: Tatlle
"Na kratičkém, sotva dvacet minut trvajícím letu mezi dvěma Kanárskými ostrovy z Las Palmas na Tenerife se společností Canaryfly jsem opravdu žádné občerstvení nečekal. Malá sušenka a výběr z několika nápojů tak velmi mile překvapil," chválí autor snímku.
Autor: Petr Starecký
Pohoštění v asijském stylu během letu z Dubaje do Tokia v byznys třídě aerolinek Emirates.
Autor: Lubomír Galla
"V lednu 2015 jsem využil jednu z nejkratších linek společnosti British Airways, a to z Manchesteru do Londýna. Většinu času samotného letu zabralo kroužení nad severním Londýnem a čekáním, až bude pro nás na Heathrow místo, jídlo samotné pak příjemně překvapilo. Sendvič sice vypadá nechutně, ale chutnal velice dobře. Naopak pachuť ze studeného kafe přebil až úžasný vyhlídkový let nad Londýnem při přiblížení na přistání," píše čtenář.
Autor: Petr Starecký
Let z tchajwanského Tchaj-pej do Vídně s China Airlines. "V krabičce totálně rozvařená neochucená rýže. Obecně bylo na tácku dobrého pomálu," zavzpomínal čtenář.
Autor: Tomáš Vachovec
"Z cesty do Vietnamu se společností Cathay Pacific. Na snímku jídlo podávané na trase Amsterdam - Hongkong před přistáním."
Autor: Jiří Stelmaščuk
Červencový let z Curychu do Prahy se Swiss. "Jedním slovem výborné," hodnotí jídlo autor fotky.
Autor: Ondřej Darvaš
Let Bukurešť - Vídeň s rumunskou společností Tarom. "Co říct, škoda že se nedá vyjádřit ještě ta vůně! Možná hladolet s možností zakoupení lepšího jídla je lepší možnost..." zamýšlí se autor snímku.
Autor: Jan Bahník
Let Austria Airlines z Vídně na Newark Liberty International Airport v New Jersey, červenec 2016. "Létám několikrát do roka, jak kratší, tak delší lety – pro ty pak volím business třídu. Co se týče tohoto letu, jídlo bylo excelentní a snad poprvé jsem vystupoval z letadla s pocitem přejedení," vzpomíná cestovatel. Na snímku vídeňský telecí guláš.
Autor: Michal Vojtěch
"Opulentní hody u letecké společnosti Air Transat obsluhující linku Praha - Toronto nebo Montreal nečekejte. Cestující dostane nealko nápoj, kávu či čaj zdarma a bagetu či sendvič (výběr asi z pěti druhů baget, z toho jedna je ohřátá), kelímek bílého nebo červeného vína zdarma. Jako dezert vám musí postačit sáček s mini sušenkami. Velkou výhodou je nepochybně přímé letecké spojení s východním pobřežím Kanady a dostatečný prostor i v ekonomické třídě," shrnul pisatel svou zkušenost z červencového letu.
Autor: Jakub Fučík
"Večeře v business class na lince OK300 z Prahy do Rijádu. Jehněčí ragú, bramborový knedlík, velmi chutné. Snímek z července 2016."
Autor: Jindřich Živný
Jídlo v byznys třídě Turkish Airlines.
Autor: Naďa Moravčíková